Per una Borriana amable i saludable

COMPROMÍS PER BORRIANA PROPOSA UN PLA D’ACCIÓ DE PARCS INFANTILS PER A BORRIANA
Les places han de comptar amb jocs i alternatives per als xiquets i xiquetes, i famílies de Borriana

Compromís per Borriana aposta per una ciutat més amable i saludable, en la qual els veïns i veïnes puguen ocupar places i carrers sense problemes, i gaudesquen d’elles, encara que per a això, és necessari abordar des del principi una aposta per millorar les places públiques de la ciutat. Per a això, és necessari posar en marxa un “Pla d’Acció de Parcs Infantils” a Borriana, que complete l’oferta de parcs i zones verdes que existeixen a la nostra ciutat.

Segons el candidat a l’alcaldia de Compromís per Borriana, Vicent Granel, “en l’actualitat, les places són ocupades per famílies, xiquetes i xiquets que volen divertir-se i compartir un espai d’oci i de descans, però per a això és necessari comptar amb les infraestructures necessàries perquè les places comptin amb tots els serveis”. En primer lloc, amb “una aposta de parcs infantils completa i creativa que cree espais d’oci intel·ligents i de joc, uns parcs saludables”. Les principals places i zones verdes de la ciutat necessiten un revulsiu important perquè la vida de les persones torne a estar al carrer, i gaudeixen d’una Borriana diferent.

Des de Compromís per Borriana s’apunta que, és important “la creació dels Camins Escolars Segurs”, en els qual s’elimine la circulació de vehicles de centres educatius i places, perquè els més menuts puguen tenir la seguretat de gaudir jugant als carrers del nostre municipi.

Altres aspectes pels quals aposta Compromís per Borriana són el concepte de gestió del risc dels arbres singular i monumental, senyalització d’estos, control de rates i major neteja de places i carrers.

PARCS D’ENTRENAMENT I BIOSALUDABLES
A més dels parcs infantils, és necessària la intervenció en places i espais dedicats a l’esport a l’aire lliure. La creació d’un espai d’entrenament com la calistenia és necessària a la nostra ciutat. “Comptem amb un gran grup de veïns i veïnes disposades a treballar, a entrenar i gaudir dels entrenaments a l’aire lliure, i no només això, a poder competir amb esta nova alternativa esportiva”, ha explicat el candidat de Compromís per Borriana, Vicent Granel.

Al costat d’això, la necessitat de complementar “la creació de circuits saludables al voltant de tota la ciutat, en el qual es compagine espais naturals, amb els itineraris urbans que existeixen en la població”. A ells, s’ha de sumar una oferta de parcs biosaludables que ajuden a completar l’exercici que es realitza.

Arxivat en: Local, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

 1. Iris diu:

  Bona vesprada. Estaria bé que es tingués en compte el Port. Necessitem zones verdes cuidades i parcs en condicions per a què puguen jugar els més menuts. A pocs llocs en condicions els podem portar. Gràcies

  • compromisperborriana diu:

   Estimada Iris

   Indudablement que quan pensem en el Pla de Parcs Infantils pensem en el Port, i tens raó que malgrat tindre alguns espai com l’antic càmping no està dotat per a que el més menuts i menudes gaudesquen de l’espai, i la resta de parcs que hi han cal millorar-hos i dotar-los millor.

   Moltes gràcies per la teua apreciació i la tindrem en compte, no ho dubtes!

   Atentament
   Vicent Granel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *