L’ASSEMBLEA DE COMPROMÍS PER BORRIANA APROVA LA CANDIDATURA DE VICENT GRANEL A L’ALCALDIA DE BORRIANA

L’Assemblea de Compromís per Borriana, ha aprovat la designació de Vicent Granel com a candidat a l’alcaldia de Borriana, “de forma unànime”.

Per al Secretari Local de Compromís per Borriana, Josep Nos, “Vicent Granel, ha sigut la persona que ha encapçalat la recuperació de la nostra ciutat, ara, es proposa afrontar nous reptes al front del govern de Borriana i consolidar l’espai de progrés i valencianista que estos últims quatre anys de govern de l’Acord per Borriana han suposat per a la nostra ciutat”.

El portaveu municipal de Compromís per Borriana, Vicent Granel, va donar donar les gràcies al col·lectiu local per tornar a confiar amb ell per a esta nova etapa, i va indicar que “ara quan hem demostrat com es governa des de l’honradesa, el trellat i el respecte, volem continuar per tal de fer de Borriana la verdadera capital de la Plana Baixa”.

Vicent Granel va recordar que “fa 4 anys vaig considerar que era el moment de deixar-se de lamentacions i passar a l’acció. La situació demanava un canvi a crits, i Compromís per Borriana ha sigut l’eina vàlida per portar a terme eixe canvi que ens demanaven els veïns i veïnes de Borriana”.

El candidat a l’alcaldia per Compromís per Borriana, Vicent Granel, va resaltar que “en els 4 anys de govern de l’Acord per Borriana hem demostrat que no sols hem governat per a les persones, sinó que ho en fet des del rigor i el control dels recursos públics. Hem situat a Borriana en el mapa dels governs amb les bones pràctiques, i la nostra ciutat ha deixat enrere el No-Do per a caminar per la senda de la innovació i la modernitat. Avui Borriana somriu i mira cap endavant amb optimisme”.

Segons el Secretari Local de Compromís per Borriana, Josep Nos, “tenim un nou repte, seguir amb les polítiques econòmiques, socials, culturals, etc. que tan bé li han anat a Borriana en estos quatre anys, però a més amb un alcalde, Vicent Granel, que ha demostrat el que es treballar per Borriana i la seua gent des del minut u fins al dia d’avui”.