Gràcies Borriana #NoÉsNo

BORRIANA LLIURE D’AGRESSIONS SEXISTES

Una volta més la nostra ciutat, Borriana, ha demostrat que és una societat madura i solidària, respectuosa i lliure, ha eixit al carrer per mostrar la seua condemna i rebuig a l’agressió sexista que en la nit de Cap d’Any va patir una jove borrianenca. Borriana ha dit ben fort i clar que #NoÉsNo i que #BorrianaLliureAgressionsSexistes

Els veïns i veïnes de Borriana han demostrat que en la nostra societat no tenen cabuda els violents, la violència no ens doblegarà davant els covards. Borriana és una societat democràtica, oberta, igualitària i sobre tot lliure, i en ella no hi lloc per a actes que ataquen la dignitat de les persones, en aquest cas de les dones.

Aquells que amb els seus actes volen trencar la convivència veïnal ens tindran davant d’ells, la pau i la convivència és un pilar fonamental per al bon progrés i el benestar de la nostra ciutat, no permetrem que cap individu, vinga d’on vinga, siga qui siga, atempte contra aquest principi fonamental de la nostra societat.

BORRIANA IX AL CARRER CONTRA L’AGRESSIÓ SEXISTA

Des de Compromís per Borriana volem felicitar a tota la societat borrianenca per la seua implicació, per l’exemple de civisme i respecte que ha donat avui a la resta de l’Estat espanyol, ens sentim orgullosos i orgulloses de la gran resposta dels veïns i veïnes de Borriana, i en especial d’aquelles i aquells que han tancat la seua empresa, el seu comerç, el seu establiment, que han deixat la seua feina per sumar-se a la concentració institucional del Govern Municipal. Així com dels centenars de joves que han fet del seu crit una proclama per la llibertat i la igualtat.

Gràcies Borriana i felicitacions per la gran maduresa cívica i solidària, amb eixa fermesa mostrada avui i sabent que el camí no és fàcil ens encoratgeu encara més en treballar per la igualtat, el respecte i la llibertat. Les actituds dels agressors masclistes no tenen cabuda a la nostra societat. Els poders públics, l’ajuntament entre ells, hem de seguir lluitant contra la violència de gènere junt amb tota la societat, us necessitem per a canviar aquesta situació, entre tots i totes ho farem possible. Gràcies Borrianencs i Borrianenques.

Arxivat en: Igualtat, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *