Compromís per Borriana ens sumem a la condemna per l’agressió sexual a la nostra ciutat

Des de Compromís per Borriana com a formació integrada en el Govern Municipal de Borriana fem nostre el comunicat oficial de l’Ajuntament de Borriana i encoratgem als veïns i veïnes de Borriana a participar demà dijous 3 de gener de 2019 a  les 12:00 hores a la concentració en repulsa d’aquesta agressió sexista.

Per una Borriana Lliure d’Agressions Sexistes. No és No!

 

COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE BORRIANA

Borriana a 2 de gener de 2019.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana condemnem de manera ferma i contundent els fets esdevinguts en la passada matinada de l’1 de gener, per l’agressió sexual patida per una menor de la nostra localitat; agraint especialment l’eficaç actuació de la policia judicial de la guàrdia civil per la investigació portada cap i posterior detenció dels presumptes autors, havent-se decretat el secret de les actuacions pel jutjat competent.

Volem manifestar el nostre suport i solidaritat amb la menor i la seua família, posant-nos a la seua disposició per a allò que precisen.

Fets com aquests no poden ni deuen quedar impunes, ni poden tolerar-se en una societat democràtica, igualitària i lliure com la nostra, és per això que convoquem per a demà, 3 de gener de 2019, a les 12 hores, una concentració en la plaça major, en repulsa a aquesta agressió.

Arxivat en: Igualtat, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *