COMPROMÍS PER BORRIANA VALORA POSITIVAMENT LA GESTIÓ MUNICIPAL DURANT L’ANY 2018
Vicent Granel assegura que la inversió ha arribat a Borriana després de molts anys d’absència

El portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha fet balanç de l’any que s’acaba, i del treball realitzat pel grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Borriana on ha destaca la inversió i el canvi d’imatge que ha tingut Borriana en els últims anys, després de la falta de projecte i de visió de l’antic govern del Partit Popular.

Per a Vicent Granel, “Acabem el 2018 amb una imatge de Borriana diferent a la que es varen trobar en 2015, i no es difícil veure-ho, amb una població sense barracons, una nova avinguda al Port, la millora del Mercat, i encara que no es vegen, passar de 14 milions de deute a només 7 milions en tres anys, i a més a més, pagant les factures quan toquen”, i “això abans no es feia així”.

El portaveu municipal de Compromís per Borriana, ha apostat per un govern de feina i gestió. “La dreta parla que l’esquerra no sap governar, ni gestionar, i les xifres mostren als nostre ciutadans clarament, que no sols s’ha sabut governar, sinó que a més a més, s’ha gestionat molt bé, i hem administrat els diners dels i les borrianenques millor que la dreta durant els quasi quatre anys que estem a Borriana”.

Només en formació i ocupació, un dels problemes que està present, l’Ajuntament de Borriana ha invertit més de 2 milions d’euros en dos anys. Amb aquesta inversió, les afirmacions de la dreta del Partit Popular tergiversant la realitat, queden a un costat desprestigiades. “S’han invertit 2 milions d’euros, i només en aquest estiu s’ha invertit 500.000 euros a través de les diferents ajudes, i això es tradueix en gent de Borriana treballant i formant-se”. Segons Vicent Granel “això abans no passava, perquè hem tardat 8 anys, sí 8 anys en tindré un Taller d’Ocupació, en paraules de la nostra companya i regidora d’ocupació, Maria Romero: allò que el PP no va fer en 8 anys ho fem nosaltres en dos anys”. A més tenim que escoltar per part de la dreta popular, que no es demanaven aquestes ajudes perquè no es fiaven que els seus representants en el Consell les pagaren, i això és molt fort.

“Borriana s’ha convertit en un pilar de les comarques de Castelló en Igualtat, amb les campanyes del 25N, LGTBI, l’agent d’Igualtat”, valors i conceptes que abans no eren presents a la nostra ciutat. En Cultura, s’ha aconseguit una mitja de 140 activitats a l’any, més de 10 activitats al mes, amb noves iniciatives com emac o Maig di Gras, o el recolzament a altres com el Quasimoto, i amb noves jornades com el Memorial Democràtic, les jornades LGTBI. Vicent Granel ha subratllat que si la cultura i l’esport han sigut pilars fonamentals en l’any que s’acaba també ho han sigut “la reforma del Mercat i el seu revulsiu, que ha funcionat per fer de motor econòmic del comerç de la ciutat. La redacció del Pla Estratègic de Turisme i el seu seguiment”.

Iniciatives, segons el portaveu de Compromís per Borriana, que s’encaminen als 2,4 milions d’inversió que venen per a 2019, i “estem convençuts que l’Acord per Borriana de les forces progressistes és el millor que li ha passat a Borriana en aquest tres anys i pico que portem governant”. Borriana ha aconseguit per primera vegada una inversió europea, que suposarà 10 milions d’euros en projectes per a la població, que “no és ni més ni menys que el que Borriana va pagar per una Paperera enderrocada al Camí d’Onda, i que ara seran per a fer realitat la nova carretera del Grau, l’entorn de Sant Blai, les noves dependències de Serveis Socials, la regeneració del barri de la Bosca, tot per transformar la nostra ciutat, i apostar pel futur”.

Vicent Granel ha destacat que “des de Compromís per Borriana el balanç que fem d’aquest any que acaba és positiu, com ho esta sent tota la legislatura, creiem que està valent la pena l’aposta que férem per formar un Govern Municipal fort i amb ganes de treballar per Borriana i pels seus veïns i veïnes, i estem convençut que al maig del 2019 els i les ciutadanes de Borriana ens tornaran a donar la seua confiança per seguir una legislatura més canviant entre tots i totes la nostra ciutat”