EL MERCAT MUNICIPAL TINDRÀ LA MAJOR INVERSIÓ, 680.000 EUROS, DE LA SEUA HISTÒRIA MALGRAT ELS ENTREBANCS DEL PP
Els governs del PP van ser tan incompetents que no van saber ni gestionar la climatització del Mercat Municipal
Compromís per Borriana ha emès un comunicat sobre la situació del Mercat Municipal en el qual s’han mostrat crítics amb l’anterior govern del PP, “l’herència que ens trobem en relació amb el Mercat Municipal va ser de pena, així en la primera reunió de la nostra companya i ex-regidora del Mercat, Inma Carda amb els venedors del mercat ja es va comprovar que el PP actuava al mercat sense cap criteri, ni planificació, sinó més bé a corre-cuita i segons qui entrava pel despatx de l’alcalde”. Segons Compromís per Borriana “només cal visitar el mercat i comprovar que algunes parades disposen d’extracció de fums i unes altres no, el criteri era simplement el parentiu familiar o de simpatia, sense cap base tècnica, així era com actuava el PP al mercat”. “Per tant” han indicat des del col·lectiu nacionalista que “menys ximpleries i més vergonya per l’herència que ens van deixar. Van ser tan incompetents que no van saber ni gestionar la climatització del Mercat Municipal”.
La regidora de Compromís per Borriana i actual responsable de comerç i mercats, Maria Romero, ha ressaltat que “el Mercat Municipal tindrà la major inversió de la seva història gràcies a la gestió de l’actual Govern Municipal en obtindre ajudes europees, concretament els Fons Feder, 680.000 euros, per millorar, dinamitzar i potenciar el mercat, i convertir-ho en un centre de referència econòmica de Borriana”. “I tot això” segons Maria Romero “malgrat la incompetència del PP de Borriana en tots els anys que han estat governant i sense destinar un euro per a l’adequació i modernització del Mercat Municipal”.

SUSTITUCIÓ DE LA URALITA AL MERCAT MUNICIPAL
Des de Compromís per Borriana aplaudeixen la primera actuació al Mercat Municipal que consisteix en eliminar el fibrociment (uralita), un material prohibit des de 2002 i que la Unió Europea recomana suprimir de tots els espais públics en un termini de temps raonable, “a Borriana, el PP no ha tingut ni capacitat, ni interès per suprimir un material de construcció que amb el pas del temps i si es trenca pot ocasionar problemes per a la salut dels ciutadans”. Segons Compromís per Borriana “és vergonyós que el PP es dedique a intoxicar i mentir a la gent, quan han demostrat la seva incompetència en millorar i suprimir la uralita del mercat en els últims 20 anys que han governat, no sols per precaució per a la salut, sinó també per millorar l’estètica i la climatització d’un espai que necessita d’estes actuacions, ha segut un Govern amb Compromís el que ha donat solució a un problema que venia des de lluny i que el PP ha estat incapaç de solucionar”.
Maria Romero ha indicat que “els únics que no han tingut un projecte seriós i viable de modernització del Mercat Municipal ha estat i és el PP que en 20 anys no han executat cap obra de millora del mercat, però damunt la seva incompetència va ser tan gran que l’ordenança municipal sobre mercats de 2014 va néixer obsoleta i ara hem de modificar”, així mateix la regidora de Compromís per Borriana ha destacat que “la primera memòria per dur a terme una actuació integral del Mercat Municipal ha estat la que es va redactar a instàncies de nosaltres, Compromís per Borriana. Per tant menys parlar i més treballar que a estos i estes del PP els agrada molt el “postureo” però poc el treballar pels veïns i veïnes de Borriana”.
La responsable del Mercat Municipal de Borriana, Maria Romero, ha ressaltat que a dia d’avui els treballs en la substitució de la uralita de la coberta del Mercat Municipal de Borriana “van a bon ritme, s’estan complint els terminis marcats per les dues parts, Ajuntament i empresa, per tant menys alarmisme i més treballar per Borriana que és el que fem des de Compromís per Borriana”.

Arxivat en: Comerç, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *