Compromís amb els joves, l’esport i l’oci

TORNEN EL “DISSABTES PATI OBERT” UNA INICIATIVA PER APROPAR L’ESPORT I EL JOC AL MÉS JOVES
Els CEIP Novenes de Calatrava i Roca i Alcaide comencen avui els programes esportius i d’oci
Des d’aquest dissabte 21 d’octubre ja tornen a obrir-se a la ciutadania, en el marc del programa “Dissabtes Pati Obert”, les instal·lacions exteriors de les escoles públiques de Borriana. Una iniciativa, que el regidor de Compromís per Borriana, Vicent Granel, i responsable de l’àrea d’esport de l’ajuntament de Borriana ha donat avui la benvinguda, una activitat que “possibilita l’ampliació de les zones esportives, d’oci i de joc de la nostra ciutat i que permet, especialment als més menuts i joves, gaudir i aprofita d’aquests espais fora de l’horari lectiu”.

La segona edició de Pati Obert segons Vicent Granel, “suposarà millorar la primera edició que va servir com a experiència d’un programa que mai havia tingut lloc a Borriana i que pares i mares, i xiquets i xiquetes venien reclamant des de feia temps”. L’obertura de les instal·lacions esportives dels col·legis públics de la ciutat durant els dissabtes de tot el curs, permet als xiquets i xiquetes de Borriana gaudir dels patis dels centres educatius també “durant el cap de setmana, i amb el material i la infraestructura necessària per a fer-ho amb seguretat i, alhora, siga més entretingut i divertit per a tots i totes les que decidisquen participar“, ha remarcat el nostre company en l’inici de la segona edició que s’ha portat aquest matí.

Vicent Granel ha destacat en el dia d’avui que “donada l’experiència i la gran acceptació al curs passat de les instal·lacions del CEIP Francesc Roca i Alcaide, s’ha decidit que aquests centre del barri La Bosca estiga obert tots els caps de setmana, des d’avui mateix fins al 15 de juny de 2018 en horari d’11:00 a 14:00 hores i de 15:00 a 17:00 hores, per tant avui tornarà a omplir-se de xiquets i xiquetes com ho va ser l’any passat”.

Els horaris per a l’ús dels patis dels col·legis és el següent: en aquest trimestre, des de d’octubre i fins al final de desembre serà el CEIP Novenes de Calatrava en horari d’11:00 a 14:00 hores i de 15:00 a 17:00 hores. El primer trimestre de 2018 serà el CEIP Pare Vilallonga, mentre que a partir de l’1 d’abril i fins al 15 de juny, l’horari d’obertura dels dissabtes en el CEIP José Iturbi serà de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores.

Els agents implicats en aquest projecte valoren molt positivament el seu funcionament: perquè, a banda d’ampliar les zones de joc i oci de la ciutat, el Dissabtes Pati Obert dóna resposta a la demanda social d’espais lúdics i d’esport, aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *