NOU ATAC FEIXISTA CONTRA LA SEU DE COMPROMÍS PER BORRIANA
Vicent Granel: “prega al Subdelegat del Govern de l’Estat a Castelló que actue seriosament contra els intolerants i pose els Cossos de Seguretat de l’Estat a treballar per combatre aquestes actituds intolerants” .

La seu de Compromís per Borriana ha patit un nou “atac feixista” és ja la segona volta en menys de 4 mesos, la cristallera principal de la coalició nacionalista ha sigut pintada amb escrits i grafismes feixistes.

Compromís per Borriana ha denunciat els fets com un “nou atac feixista contra la nostra organització, no és la primera volta, no fa ni 4 mesos ja patirem un acció semblant, ara tornen a actuar amb la màxima impunitat”. La Coalició nacionalista ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i la Policia Local de Borriana.

El portaveu municipal, Vicent Granel ha lamentat que “desgraciadament Borriana porta ja fa temps sent objecte de pintades feixistes en algunes zones de la ciutat, i no poden quedar sense resposta. Els valors democràtics defesos per la majoria social no han de fer un pas enrere mai, i saber que estem en un món en el que no cap és la ideologia feixista”.  Així mateix el portaveu de Compromís per Borriana ha manifestat que “els intolerants, els feixistes no tenen cabuda en la nostra ciutat, una Borriana oberta, plural, respectuosa, solidària i que mira endavant amb optimisme, per això a la nostra ciutat sobren aquests individus i els seus comportament antidemocràtics”.

Per a Vicent Granel sembla que “a alguns els molesta la tasca que estem fent a les institucions, i anem a continuar treballant per una societat lliure i democràtica, i no podran silenciar-nos”. Segons el portaveu de Compromís per Borriana, “lamentablement els atacs feixistes a Compromís a tot arreu del País Valencià són habituals”. Vicent Granel ha lamentat “la impunitat de que gaudeixen els atacs fets per grups d’extrema dreta en el nostre País”, i ha demanat al Subdelegat del Govern Espanyol a Castelló, David Barelles, “més contundència i que s’adopten mesures per a que els responsables d’aquests delictes d’odi siguen perseguits amb tota la força de la llei”.