El regidor de Compromís aposta per tornar a homenatjar als esportistes del nostre poble en una gala que tindrà lloc el dia 27 de gener

La ciutat de Borriana tornarà a tidnre en dos setmanes la Gala de l’Esport Local en la que es reconeixeran els esportistes de la nostra ciutat. El regidor d’Esports de Compromís, Vicent Granel, ha apostat per la recuperació de la celebració de la Gala de l’Esport ja que, “era més que necessari tornar a premiar i posar en valor el magnífic nivell d’esportistes que tenim a la ciutat, per la qual cosa el proper 27 de gener a partir de les vuit de la vesprada el CMC La Mercè tornarà a ser el centre de les mirades de l’esport municipal”.

Abans de la seua celebració, és el moment que clubs, associacions i veïnes i veïnes presenten les candidatures adients als premis que s’entregaran en la gala. La presentació de candidatures s’ha de realitzar abans del dilluns dia 23 a les 14:00 hores en el registre municipal.

Els premis presentats en la recuperada Gala de l’Esport en seran vuit: al Millor Esportista Promesa Masculí i Femenina, al Millor Esportista Masculí i Femenina, Premi a l’Esport i Discapacitat, en el qual es valoraran els esportistes de qualsevol edat amb reconeixement de discapacitat, Premi al Centre Educatiu Promotor de la Activitat Física i de l’Esport, Premi a l’Entitat Promotora de l’Activitat Física i de l’Esport a Borriana, per la seva col·laboració amb el mateix, i finalment, un Esment Esportiu Especial que atorgarà l’Ajuntament de Borriana per la trajectòria i treball al món de l’esport.

En els premis poden concórrer esportistes, entrenadors, directius, clubs esportius, empreses i veïns i veïnes que acrediten la seva col·laboració desinteressada en l’activitat física i l’esport a Borriana. Els premis són de lliure presentació, per la qual cosa qualsevol persona o entitat municipal és lliure de presentar una candidatura, sempre que complisca amb els requisits.

El regidor de Compromís, Vicent Granel, ha explicat que “la celebració de la gala esperem que comporte la recuperació d’una celebració anual que serveix tant per premiar als esportistes més destacats de l’últim any, com per seguir amb la promoció de la pràctica esportiva en la qual tant s’ha treballat a Borriana en els últims mesos”.

La Gala de l’Esport tindrà lloc divendres 27 de gener a partir de les 20:00 hores en el CMC La Mercè.