SANTI ZORIO: “TREBALLEM JA EN LA ELABORACIÓ D’UN NOU PLA ESTRATÈGIC DE TURISME PER A BORRIANA”


Borriana participarà del 18 al 22 de gener a la fira de turisme FITUR

El nostre company i regidor de Turisme, Santi Zorio està treballant des de fa mesos en la elaboració d’un nou Pla Estratègic de Turisme. El nou projecte per a desenvolupar les diferents activitats turístiques es presentarà abans que acabe el 2017.
Santi Zorio ha informat que, “després de 10 anys de tindre un pla turístic sense desenvolupar per part dels anteriors governs municipals, Borriana necessita un nou Pla Estratègic que ens aprope a la realitat actual dels diferents sectors turístics de la ciutat” , un pla que es redactarà durant aquest 2017. Segons Zorio, “ara ens trobem en el període de presentació de les diferents propostes”.
Segons el regidor de Compromís, “es tracta d’un anàlisi de la situació de Borriana, un diagnòstic DAFO (Debilitats-Amenaces-Fortaleses-Oportunitats)”. Per a Santi Zorio “després de deu anys sense fer res, cal començar per diagnosticar on estem i que podem fer, marcar-se fites, dissenyar estratègies, portar un seguiment i control de tot allò que volem, i aplicar les polítiques necessàries per fer del turisme una eina transversal a tota la ciutat”.
Així mateix Santi Zorio ha manifestat que “Borriana estarà present del 18 al 22 de gener a la Fira de Turisme de Madrid FITUR, per tal de promocionar els atractius de la ciutat de cara al mercat turístic mundial, presenten la nostra oferta turística, gastronòmica, d’oci o cultural”.
A FITUR es presentaran les diferents jornades gastronòmiques que es celebraran a Borriana durant tot l’any, començant per les jornades de la Taronja, que en aquest 2017 es faran conjuntament amb poblacions de La Plana Baixa, i acabant amb la difusió de la marca “coents de Borriana”, així com els diferents esdeveniments culturals, esportius i d’oci que es celebren a Borriana durant tot l’any.