Gràcies als programes d’INICIATIVA SOCIAL duts a terme pel SERVEF, l’Ajuntament de Borriana ha reforçat des de principi d’any la seua plantilla amb 17 persones aturades.

La Regidoria de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Borriana, a càrrec del Grup Municipal Compromís, va finalitzar les últimes setmanes del 2016 les baremacions i gestions perquè abans d’acabar l’any es poguera dur a terme la contractació de 17 persones aturades dins de les convocatòries de SALARI JOVE, EMCOLD I EMCORP del SERVEF.

Les persones contractades realitzaran jornada completa, amb una duració d’entre 3 i 6 mesos.

Per mitjà d’aquests programes les persones contractades reforçaran els serveis d’informàtica i via pública, amb l’objectiu de realitzar la seua activitat en diversos punts de l’administració local. A més s’ha contractat un orientador laboral per a donar suport a l’Agència de Desenvolupament Local.