En l’incansable afany de dinamitzar el comerç de Borriana, la nostra companya Inma Carda, al capdavant de la Regidoria de Comerç, s’ha reunit a l’Ajuntament amb el Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Nacho Costa. La visita ha continuat pels carrers del centre del municipi i el Mercat Municipal. En una segona reunió amb Nacho Costa, han participat representants del comerç, la Caixa Rural i l’hosteleria.

Organitzat per la regidora de Comerç, Inma Carda, s’ha celebrat una reunió a l’Ajuntament de Borriana amb el Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Nacho Costa. Una trobada en la qual també ha estat present l’Alcaldessa de Borriana i José Luís Guillamón, Cap Territorial de Servei i Consum de la Generalitat Valenciana.

Després d’aquesta trobada, en la qual s’ha abordat la situació del comerç local i la necessitat de línies d’ajuda, els representants de l’Ajuntament i de la Conselleria, acompanyats per tècnics municipals, han visitat el Mercat Municipal de Borriana. En aquesta visita, el director general i territorial han pogut conèixer la problemàtica de climatització que presenten les instal·lacions del mercat i s’han compromès a la seua millora.

Aquesta visita ha continuat pels carrers del centre del municipi, on estan situats nombrosos comerços i amb una segona reunió en el consistori, a la qual s’ha incorporat la Federació de Comerç, un representant de la Caixa Rural Sant Josep així com un representant de l’hostaleria.

Una altra de les qüestions tractades en les reunions mantingudes ha sigut la constitució del Consell Local de Comerç, que serà aprovat demà dijous en el Ple.

El Director General de Comerç i Consum, Nacho Costa, ha explicat que “hem conegut la realitat del comerç local de Borriana i del Mercat Municipal i ara anem a veure de quina manera podem aconseguir una línia d’ajuda per a atendre aquells aspectes que necessiten ser millorats. D’altra banda, creiem que la creació del Consell Local de Comerç és un bon senyal, ja que les associacions podran fer arribar a l’Ajuntament les seues demandes i propostes”.

La regidora de Comerç, Inma Carda, ha assenyalat que “amb aquesta reunió hem posat en contacte la Direcció general de Comerç amb la realitat del comerç local de Borriana. Creiem que és important que des de la Generalitat es coneguen les preocupacions dels nostres comerciants i treballar de la mà per a la seua millora i dinamització”.