COMPROMÍS PER BORRIANA MANIFESTA  QUE LES PERSONES DEPENDENTS HAN COBRAT ELS 28 MILIONS QUE EL PP ELS DEVIA DES DE FEIA ANYS GRÀCIES A LA GESTIÓ DE MÓNICA OLTRA

Vicent Granel apunta que des de l’Ajuntament de Borriana també hi ha eixe compromís Mónica Oltra i Vicent Granelamb les persones dependents

El portaveu municipal de Compromís per Borriana i primer tinent d’alcalde de l’ajuntament, Vicent Granel, ha manifestat que la regidora municipal del PP, Consuelo Suay, “o no s’entera o menteix”, ja que segons Granel, “les mentides per part del PP es cauen pel seu propi pes, ja que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que gestiona la nostra companya, Mónica Oltra ha destinat 28 milions d’euros a abonar tots els endarreriments pendents de pagament en l’aplicació de la llei de Dependència heretats de l’antic govern del PP que afectaven a 5.914 persones”. Segons Vicent Granel, eixa és la trista realitat, què “el PP ha estat mesos i mesos sense ajudar a les persones dependents i Compromís en menys de 10 mesos ha donat resposta a un dret que els pertocava”.

Vicent Granel ha destacat que el fet de que Compromís “haja pagat tota la retroactivitat que l’antic govern del PP, els companys i companyes de la senyora Suay, devia a aquestes persones i que en molts casos no anaven a acabar de cobrar fins a 2019” és un clar exemple del que significa per a nosaltres “rescatar persones”, i també del que significava per a la senyora Suay i el PP que “no era altra cosa que deixar abandonades a les persones”.

A més dels pagaments per retroactivitat, la Conselleria que “dirigeix la nostra companya, Mónica Oltra, ha abonat també aquest mes més de 660.000 euros a 100 hereus de persones que van morir abans de poder percebre una ajuda que per dret els corresponia”, “nosaltres” ha destacat Vicent Granel “rescatem persones, el PP les deixava morir”.

Vicent Granel, ha assenyalat que en els últims 3 mesos de 2015 amb un govern de Compromís a la Generalitat Valenciana s’han resolt “més expedients de dependència que el PP en tot 2014” i ha informat que en l’actualitat s’estan tramitant una mitjana d’1.800 expedients al mes, alguns d’ells de persones de Borriana, amb l’objectiu de “finalitzar amb el tap de 45.000 persones que l’antic govern del PP” va deixar pendent. “Això és rescatar persones i complir amb els drets de les persones, que és pel que ha de servir la política, i no per a mentir i enganyar als ciutadans com fa la senyora Suay i el PP tots els dies”, ha conclòs el primer tinent d’alcalde de Borriana.

El portaveu de Compromís per Borriana ha destacat que “som conscients de la gran millora en matèria de dependència que esta portant a terme el nou govern valencià, però això no és prou i mantenim el nostre compromís per a que des de l’àmbit municipal s’avance en ajudes i millores per a les persones dependents i per a la resta de veïns de Borriana que necessiten una ajuda especial, i en això estem malgrat la senyora Suay i el PP”.