COMPROMÍS PER BORRIANA DEMANA UNA COMISSIÓ D’INVESTIGACIÓ I LA PARALITZACIÓ DE LA PRIVATITZACIÓ DE LA GUARDERIA INFANT FELIPE

Vicent Granel denúncia que l’empresa adjudicatària va ser creada al novembre de 2014 i no té cap experiència en educació infantilGranel-InfanteFelipe2

El candidat a l’alcaldia de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha denunciat aquest matí que “l’adjudicació de la concessió administrativa de la gestió privada de la Guarderia Infant Felipe esta plena de clarobscurs, i demanem explicacions a l’equip de govern del procés realitzat a través d’una Comissió d’Investigació”. Granel ha demanat que “es paralitze tot el procés i es deixe sense efecte la concessió administrativa de la Guarderia, en cas contrari seran culpables d’una concessió feta de pressa i a última hora amb l’únic objectiu d’adjudicar-la al més aviat possible”. Vicent Granel ha destacat que “desconeixem l’interès que té l’equip de govern del PP per a en plena campanya electoral continuar el procés per a la concessió administrativa de la Guarderia, quan es podrien esperar a la nova corporació municipal. Aquestes no són les maneres de procedir en un procés net”.

El candidat per Compromís per Borriana ha assenyalat que, “l’empresa triada, d’entre les tres que es van presentar per assumir la concessió administrativa, es va constituir al novembre de 2014 i va ser inscrita en el Registre Mercantil el 30 de desembre de 2014, 20 dies abans de publicar-se el plec de condicions”. Aquest fet “és intolerable i inadmissible”, ja que “l’empresa que ha d’educar als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys a Borriana, la seva experiència docent i en educació infantil és nul·la”. Granel va insistir que “l’empresa adjudicatària en la seva CNAE (Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques), consta com una empresa de serveis de diversió i recreatius, i no anem a consentir que es realitze aquest procés aprofitant la campanya electoral”.

Granel va lamentar que “l’empresa a la qual li han adjudicat la concessió en la seva proposta econòmica es situa per damunt dels 250€, superior a l’oferta privada existent avui a Borriana”. La qual cosa indica que moltes famílies de Borriana tindran problemes per escolaritzar als seus fills a les escoles infantils de 0 a 3 anys, “quan podríem tendre una escola pública de 0 a 3 anys per als xiquets i xiquetes de Borriana, però la decisió del PP i Cibur va ser privatitzar el servei i augmentar el seu cost”. El candidat de Compromís per Borriana ha deixat clar que “el 25 de maig entrarem a l’ajuntament i obrirem calaixos i armaris, per a què entre aire fresc, i aclarir situacions com la qual ara ens trobem, amb una adjudicació d’un servei educatiu que s’ha fet ràpid i a última hora. No els anem a deixar tranquils, i revisarem tot allò que considerem negatiu per als veïns de Borriana”.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *