Gràcies pel vostre compromís

COMPROMÍS PER BORRIANA AGRAEIX ALS VEÏNS I VEÏNES LA SEVA VALENTIA I APOSTA PEL CANVI POLÍTIC

Compromís per BorrianGràcies 2.190a convoca una assemblea oberta per a què participen els simpatitzants i veïns en les decisions a prendre pel grup municipal

La comissió permanent de Compromís per Borriana ha agraït als veïns i veïnes de Borriana la seva valentia i aposta pel canvi polític a Borriana. Un canvi que segons el candidat de Compromís per Borriana a l’alcaldia, Vicent Granelha estat possible gràcies a l’entrada en el consistori borrianenc de les forces emergents, la nova política, com Compromís i Podemos que han derrotat al PP a Borriana i a tot el territori valencià”. Mentre que la vella política, PP, PSOE i Cibur, han perdut vots i regidors.

Compromís per Borriana ha estat la vencedora de la nit electoral, amb el 13,46% dels vots (2.190), amb tres regidors, i torna amb força a l’Ajuntament de Borriana. Vicent Granel, no vol precipitar-se i “primer anem a parlar amb la gent que ens ha donat la seva confiança. És moment de reflexionar i pensar amb sensatesa”. Granel va destacar que “Borriana ha demostrat que vol un govern d’esquerres, ja que el bloc d’esquerres suma el 48,58% dels vots, i el de dretes el 44,96%, per tant, alguna cosa ens han volgut dir els ciutadans”.

Si la ciutadania ha votat a les forces d’esquerra”, manté Vicent Granel, “és perquè vol un canvi polític, un gir de 180 graus, i no els anem a fallar”. Granel va insistir que “Borriana vol noves polítiques que arriben amb aire fresc, en el qual les persones són el primer, i haurem d’analitzar el millor per a la nostra ciutat”. Encara així, el portaveu de Compromís va destacar que “si no som capaços d’arribar a un acord els partits que hem entrat a l’ajuntament, no mereixem estar en ell”.

Vicent Granel va aclarir que “Compromís arriba a l’ajuntament amb un programa i un compromís amb els veïns i veïnes de Borriana, i ho anem fer valer, i no renunciar a ell”, perquè segons Granel, “no estem ací per canviar cadires i persones, sinó per canviar les polítiques antisocials, per donar participació als ciutadans i, sobretot, per recuperar Borriana per a les persones”. “Qui pense que volem cadires i regidories no ha entès res. No estem ací per a això, estem per treballar per les persones i regenerar la vida política de Borriana”.

Compromís per Borriana té previst per a aquest dissabte una assemblea oberta a la ciutadania per analitzar la nova situació política a Borriana. “Seran els veïns i veïnes de Borriana que durant tots aquests mesos s’han bolcat amb el projecte de Compromís els qui determinin quina serà la nostra posició al nou ajuntament”, destaca Vicent Granel. Segons el portaveu nacionalista, “durant la campanya electoral diguérem que els veritables protagonistes en aquestes eleccions serien els veïns i veïnes, ells han apostat pel canvi polític a Borriana i volem que ells participen de la nostra decisió i posicionament”.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. ximo diu:

    Jo crec que si no pacteu amb ningú,sempre sereu els que tallareu el abadejo, habeu pensat que so pacteu podeu perdre simpatitzant?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *