COMPROMÍS PER BORRIANA DEMANA AL GOVERN MUNICIPAL QUE RECOLZE ALS PROPIETARIS DEL PAI “SANT GREGORI GOLF”
El portaveu de la coaliFoto. Cases S.Gció, Vicent Carda, considera que “el que esta passant no és la crisi, sinó que sembla una estafa”.

El portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Carda, ha demanat aquest matí al Govern Municipal que “recolze als veïns i propietaris honrats del PAI Sant Gregori Golf, que es deixe d’una vegada de donar-li pilotes d’oxigen a l’empresa i que s’acabe d’una vegada d’enganyar als propietaris”, per al portaveu de Compromís per Borriana, la conclusió que traiem és que “la política urbanística del PP en tots aquests anys ens ha portat a la ruïna de la nostra economia, unes vegades per falta d’agilització per part de l’administració i unes altres per la poca serietat de l’empresa urbanitzadora, ens trobem ara en un atzucac”, des de Compromís per Borriana s’apunta que “el final d’una mort anunciada no és una altra que la transferència dels terrenys de Bankia al “Banco Malo”, o el que és el mateix, la perduda per a molts propietaris d’uns valors econòmics que mai van deure permetre’s al mercat immobiliari”.
Això no és la crisi, això és una estafa

Per al portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Carda, “el que ha passat a Sant Gregori Golf és la clara mostra d’una mala planificació i gestió per part de l’Ajuntament i per l’avarícia descomunal d’uns empresaris que han de desenvolupar el PAI i no saben amb quins diners perquè mai els van tenir”, segons el portaveu de Compromís per Borriana “no estem davant un capítol més de les conseqüències de la crisi, això fa olor més a una estafa que a crisi, amb Bankia pel mig i el PP veient-les passar; mentre els propietaris, més de 300, amb l’aigua al coll, amb avals presentats i pagant interessos als bancs, i ara l’empresa vol reclamar a l’Ajuntament, això és el camarote dels Germans Marx”.
Per a Vicent Carda l’actual conjuntura econòmica fa molt difícil poder realitzar el PAI Sant Gregori Golf, “i és molt comprensible que els propietaris demanen poder recuperar l’aval que en el seu moment van dipositar per desenvolupar el PAI, així com la seva paralització”. Per al portaveu de Compromís per Borriana “cal replantejar-se que fer amb Sant Gregori, i sobretot que ciutat volem, perquè els temps de l’urbanisme salvatge ja és passat, i ara toca treballar per les persones i per la ciutat. I para això farà falta la col·laboració de tots els borrianencs, de tots, sense exclusió de ningú”.