Estimats Amics i Amigues
Us enviem els actes que anem a fer a Borriana els propers dies. Estan organitzat per Joves amb Compromis de la Plana Baixa i per Compromís per Borriana. Vicent Flor_n
Per tant, estàs convidat/ada als següent esdeveniment:

DIJOUS 11 D’ABRIL DE 2013, a les 19:00 h.
Documental: “AVI, ET TRAURÉ D’AQUÍ!”
Local de l’Agrupació Borrianenca de Cultura.
Carrer de l’Encarnació 45, 12530 Borriana

Projecció del documental “Avi, et trauré d’aquí!
del realitzador i professor de Comunicació Audiovisual Ricard Belis, conjuntament amb Montse Armengou, periodista especialitzada en documentals d’investigació històrica. El documental explica la lluita dels familiars dels republicans soterrats al “Valle de los Caídos” per treure les restes dels seus parents, traslladats secretament amb l’objectiu d’omplir l’immens mausoleu concebut pel règim franquista.
L’acte ha estat organitzat per Joves amb Compromís-Bloc Jove / Plana Baixa, dins de la campanya “Esborrem el feixisme”.

 

DIVENDRES 19 D’ABRIL DE 2013, A LES 19:00 H
Presentació del llibre: “NOVES GLÒRIES A ESPANYA” de Vicent Flor

al local de l’ABC, carrer de l’Encarnació, 45 Borriana.

Presentació del llibre “Noves Glòries a Espanya” a càrrec de Vicent Flor, escritor i Vicent Olmos, editor.
“Noves glòries a Espanya, anticatalanisme i identitat valenciana” és un llibre d’assaig sociològic escrit per Vicent Flor i Moreno, publicat per l’Editorial Afers en 2011. Està basat en la seua tesi doctoral, L’anticatalanisme al País Valencià: Identitat i reproducció social del discurs del blaverisme.
El treball analitza el sorgiment del moviment polític conegut com blaverisme, la posterior evolució, i la seua acceptació i influència en la societat valenciana actual. Així com els elements ideològics que podem trobar a esta ideologia, com el populisme, l’anticatalanisme, el regionalisme o el conservadorisme, i les conseqüències que de la seua eclosió es deriven.

Esteu tots convidats i convidades, i esperem que siguen del vostre interés aquestes presentacions que des de Compromís per Borriana portarem a terme aquests dies.