Compromís per Borriana s’ha sorprès de la proposta del PP de Borriana sobre la sol·licitud de deixar els romanents per als veïns i veïnes de la ciutat, després que la formació valencianista li ho oferira en l’últim plenari, i el portaveu del PP ho rebutjara.

El portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha lamentat que la guerra interna en el PP de Borriana pel lloc de candidat a les properes eleccions i actual portaveu fagen que l’interès per Borriana es quede a la cua de les seues propostes. El passat dilluns, Granel va publicar una opinió en la que transcrivia l’argumentari i proposta que Compromís va oferir en l’últim plenari de l’ajuntament de Borriana al PP sobre la seua moció referint-se a la situació dels romanents municipals.

El portaveu valencianista va proposar que els romanents municipals es queden en Borriana, i que rebutgem també la Llei d’Estabilitat Pressupostària, i la regla de gasto que ha fet perdre l’autonomia als ajuntaments. El portaveu del PP, Juan Fuster, ràpidament va respondre que “no iba a cambiar ni una coma de la moción”, i la sorpresa arriba tres setmanes després, quan al parèixer, el PP de la ciutat li demana al senyor Fuster que es retracte de la seua decisió en el plenari, que no va consultar al partit, i “ens plantege el que ja vàrem proposar nosaltres”.

“Veiem que les guerres internes han tapat l’interès per Borriana, i el que nosaltres vàrem proposar el 30 de juliol, és el que ara ens demanen”, i pareix que en el partit de la dreta en Borriana hi ha discrepàncies de la resposta que se’ns va donar en el plenari, i el que ara ens demanen que fem”, lamenta Granel.

Compromís va fer una proposta seriosa en l’últim plenari, i el portaveu del PP, “amb o sense el recolzament del partit, la va denegar”, i ara ens demanen el mateix”. El que toca estar és per l’interès de Borriana, i no per el lloc que es vol ocupar en el partit, una llàstima.