El secretari local de Compromís per Borriana, Josep Nos, ha explicat que una vegada signat l’acord entre les formacions polítiques PSOE i Compromís per Borriana “arriba el moment de donar a conéixer l’acord programàtic, centrat en polítiques per a la ciutadania i en el model de ciutat, com una aposta conjunta de les dues formacions polítiques per al futur de Borriana”.

La formació valencianista i d’esquerres, vol traslladar a la ciutadania que aquest “acord programàtic del Govern per Borriana”, va tindre des del primer moment “l’objectiu de pensar en el que, per a finalitzar amb el qui”, i sobretot “treballar pel bé dels veïns i veïnes de Borriana, fer els possibles i impossibles perquè les esperances es transformen en realitat”.

Arribat el moment, i davant  l’acord programàtic entre PSOE i Compromís per Borriana, “la militància de Compromís per Borriana va aprovar per majoria entrar a formar part del Govern Municipal de Borriana durant els pròxims 4 anys, per a seguir amb les polítiques progressistes i valencianistes que en aquests anys anteriors tan bé li han anat a Borriana”.

El secretari local de Compromís per Borriana, Josep Nos, ha insistit a portar avant un “treball compartit, sobre propostes, idees i execució de les mateixes a desenvolupar en els pròxims 4 anys pel bé dels veïns i veïnes de Borriana”. Josep Nos ha destacat que “efectivament Governar en Coalició i compartir les responsabilitats de govern amb una altra força significa ampliar la base social del nou executiu, així com fer una aposta decidida pel pluralisme polític, en el nostre cas progressista i valencianista, i que no haguera sigut possible sense l’enteniment de les dues parts”. Des de Compromís per Borriana s’insisteix que “abans de prendre aquestaa decisió, de govern, vam voler tindre un programa tancat per a aplicar en els pròxims quatre anys de tot allò que no s’ha finalitzat i queda per fer”.

L’acord “Govern per Borriana” proposa les polítiques a dur endavant durant els pròxims 4 anys, amb 72 punts a desenvolupar i englobats en dos apartats, “Polítiques per a la Ciutadania” i “Per una Ciutat Oberta, Moderna i Valenciana”. Les regidories que gestionaran i desenvoluparan els pròxims anys els regidors de Compromís per Borriana, Vicent Granel i Maria Romero estaran centrades en Cultura i Patrimoni, Normalització Lingüística, i la creació d’una nova àrea que abastarà més treball social, Igualtat, Inclusió i Diversitat, amb la qual es pretén treballar per a millorar la situació social actual.

Vos deixem en l’acord programàtic acordat entre el PSOE i Compromís per Borriana per als propers 4 anys:

GOVERNPERBORRIANA-PROGRAMATIC