COMPROMÍS ÉS LA GARANTIA QUE EL CANVI INICIAT EN 2015 A BORRIANA SIGA IMPARABLE

El candidat de Compromís per Borriana a l’alcaldia de Borriana, Vicent Granel, ha explicat en el tancament de campanya que Compromís per Borriana és la formació que ha marcat el fet diferencial perquè Borriana siga avui un referent de bon govern després d’anys de balafiament i paràlisi: “Per fi Borriana pot presumir del canvi que s’ha produït en aquests anys, un canvi en el social i econòmic, però també en igualtat, educació, cultura o turisme”.

Vicent Granel ha defensat les polítiques per a rescatar persones i superar l’aturada del PP: “La garantia del canvi a Borriana en 2015 va ser Compromís. La garantia que l’Ajuntament de Borriana se centre en les polítiques progressistes i valencianistes va ser Compromís. Ens dediquem a tractar de fer un poc més fàcil la vida de les persones perquè per a això estem en la política”. En aquest sentit, ha posat d’exemple la posada en marxa de les polítiques de formació i ocupació: “més de 2 milions d’euros en programes de formació i contractació de persones de Borriana, però també un augment del 173% d’inversió en Serveis Socials”.

El candidat de Compromís per Borriana ha destacat el treball realitzat a l’Ajuntament pel grup de Compromís: “Hem estat la sustentació, la calor i el color del Govern municipal aquests quatre anys de legislatura”. “Vam dir que treballaríem pels veïns i veïnes de Borriana i ací està el resultat: tenim un boulevard que uneix Borriana amb el Port i no una carretera que posava en perill la vida de les persones, les xiquetes i xiquets del Col·legi Cardenal Tarancón ja tenen el seu col·legi per a estudiar amb dignitat. Els veïns del Barri de sant Blai tindran un entorn amable per a la convivència. Vam dir, impulsarem el comerç i els mercats de Borriana, i ací estan, el Mercat de la Mar i el Mercat de Borriana. Allò bo que té Compromís és que el que promet ho fa. Fer política és que la vida siga un poc més fàcil i siga una eina per a la felicitat”.

Contra el discurs de la mentida i la por

Vicent Granel ha alertat contra el discurs de les dretes: la mentida i la por, per a mobilitzar el vot en les eleccions del 26 de maig: “Han estat 4 anys mentint a la ciutadania, enganyant a la bona gent de Borriana, ficant por i mentides perquè no hi haja un govern progressista i valencianista”.

“En Compromís per a mobilitzar el vot dels veïns i veïnes de Borriana ho fem d’una altra manera, amb arguments, com que hem gestionat millor que ells els diners dels i les borrianenques, ens trobarem 14,5 milions d’euros de deute i ara estem en 7 milions, per a convèncer a la gent utilitzem polítiques valentes per a fer de Borriana una ciutat oberta, moderna, igualitària, inclusiva, multicultural, una ciutat de tots i totes, enfront dels qui utilitzen els missatges sense arguments o missatges de por i en blanc i negre, nosaltres somriures i abraçades, per què volem fer una #BorrianaImparable, i amb tu el 26 de maig ho aconseguirem”.