DES DE COMPROMÍS PER BORRIANA APLAUDIM AL CONSELLER RAFAEL CLIMENT PER LA SEVA APOSTA AMB LES POLÍTIQUES ECONÒMIQUES DIRIGIDES ALS EMPRESARIS DE BORRIANA

El Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, va compartir dilluns passat una reunió amb membres de l’Executiva Local i del Grup Municipal de Compromís per Borriana en la qual van analitzar els diferents programes que des de la Conselleria d’Economia Sostenible s’han desenvolupat a Borriana des de l’arribada al Govern Municipal i Autonòmic de la Coalició Compromís.

En la reunió al costat del Conseller Climent van estar els regidors Vicent Granel i Vicent Garcia, la regidor de Promoció Econòmica, Maria Romero, i diversos membres de l’Executiva Local de Compromís per Borriana que comprovaren el treball que des de l’arribada a la Generalitat Valenciana de la Coalició Compromís s’esta duent a terme “en la implantació de polítiques empresarials dirigides a empresaris, emprenedors i comerciants, i que a Borriana també s’han notat estes polítiques en el desenvolupament i millora de les empreses de la nostra ciutat”, segons Maria Romero.

Des de Compromís per Borriana “agraïm l’esforç i treball que des de la Conselleria d’Economia Sostenible es ve fent des de fa tres anys, fruit d’aquest treball va ser la clausura del Fòrum de Formació i Cooperació d’Empresaris a Borriana, en el qual va intervenir el nostre company i Conseller d’Economia, Rafa Climent”. Un Fòrum Empresarial que han participat empresaris de diversos sectors productius de Borriana i en el qual la responsable de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha volgut agraïr “el compromís de tots i totes les participants en este Primer Fòrum Empresarial”.

Així mateix des de Compromís per Borriana s’aplaudeix “l’aposta del Conseller Rafa Climent amb les polítiques econòmiques dirigides als empresaris, emprenedors i comerciants, i que a Borriana també han servit per recuperar la confiança i seguir avançant”. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Romero va destacar el treball del Conseller Rafael Climent i el va animar a seguir “apostant per este tipus d’iniciatives que pretenen ser un recurs més per al desenvolupament i la millora de les empreses de la nostra ciutat, així com la seva interacció i treball conjunt a l’hora d’aconseguir objectius”.

Per la seva banda el Conseller d’Economia Sostenible i destacat membre de Compromís, Rafael Climent, va traslladar als dirigents del col·lectiu de Compromís per Borriana, “les polítiques empresarials que el Govern del Botànic porta impulsant durant els últims tres anys, així com les ajudes o subvencions que a través del IVACE s’estableixen per al foment de la innovació i la internacionalització de les empreses”. També analitzaren l’actual situació econòmica valenciana i el paral·lelisme amb alguns sectors econòmics de Borriana, així com la importància en les relacions entre les diferents administracions (local i autonòmica) per a futures col·laboracions i presentació de projectes a desenvolupar a Borriana i amb els agents econòmics locals.