Seguim avançant amb Valentia

COMPROMÍS PER BORRIANA RENOVA LA SEVA EXECUTIVA LOCAL I CONSTITUEIX COMISSIONS SECTORIALS PER TREBALLAR AMB EL GRUP MUNICIPAL

Baltasar Alagarda és el nou portaveu local de la coalició nacionalista i d’esquerres

Baltasar AlagardaAixí mateix l’Assemblea va ratificar a la nova Executiva Local per unanimitat i estarà formada per Vicent Carda (Secretari d’Organització), Amabel Palau (Secretària de Política Municipal), Josep Nos (Secretari de Finances), Mar Garí (Secretaria de Comunicació), Xavier Personat (Secretari d’Acció Electoral) i Adrià Quesada com a Secretari de Joves amb Compromís per Borriana. Així mateix com a vocals de l’Executiva estaran, Maria Guillamón, Serafi Monsonís, Valentín Molina i Maria Romero.

Els regidors de Compromís per Borriana, Vicent Granel, Santi Zorio i Inma Carda formen també part de la nova Executiva de Compromís per Borriana com a vocals.

El portaveu de Compromís *per Borriana, Baltasar Alagarda ha manifestat que la coalició nacionalista s’ha marcat com a objectius “treballar amb la ciutadania per traslladar al grup municipal les inquietuds i necessitats dels veïns de Borriana”. Per això, la gent de Compromís per Borriana es desplegarà en un entramat d’àrees de treball “per donar respostes als actuals problemes i estar presents en la realitat de la nostra ciutat, mantenint un contacte permanent amb la ciutadania que ens ofereix una radiografia acurada de la situació real i actual de la ciutat per a després traslladar-la als nostres regidors”.

Baltasar Alagarda ha destacat que “el primer que hem fet ha estat crear les diferents Comissions Sectorials per conèixer i treballar a les àrees municipals, com una eina més de treball i suport al nostre grup Municipal”. Les Comissions Sectorials ha assenyalat el nou portaveu de Compromís per Borriana “estan obertes a la participació de qualsevol veí de Borriana, siga o no militant de Compromís”, i tenen relació amb les diferents àrees municipals existents a l’Ajuntament de Borriana, “perquè”, segons Baltasar Alagarda, “el que volem des de Compromís és que els nostres regidors no es troben sols i el més important, que les seves actuacions i decisions estiguen recolzades pel major nombre de veïns i veïnes, així com de simpatitzants de Compromís per Borriana”.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Borrianer diu:

    “La seva”? Sabeu un vivim o què?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *