COMPROMÍS REIVINDICARÀ EN LES CORTS EL DESDOBLAMENT DE LA CARRETERA DEL PORT

La candidata als Co2. Granel-Alvaro-Borriana2rts, Mònica Àlvaro, va lamentar que “s’hagen gastat diners en grans infraestructures i no en projectes necessaris per als municipis”.

El candidat a l’alcaldia de Borriana per Compromís, Vicent Granel, i la candidata a les Corts per Castelló, Mònica Álvaro, han reivindicar aquest matí el desdoblament de la carretera del Port en el municipi. Granel va lamentar que “des de 1997, quan es va realitzar el primer projecte del nou vial, fins ara, han passat protocols i convenis, que el govern del PP de Borriana ni ha sol·licitat, ni reivindicat a la Generalitat, i s’ha mantingut callat fins ara”.

Vicent Granel va explicar que “per Borriana han passat consellers a signar protocols i convenis”, l’última d’elles, la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, que va prometre en 2008 un conveni per dur a terme l’obra perquè era “primordial” per al PP, però “estem en 2015, i la promesa del PP s’ha convertit en una vorera”. Granel va reivindicar que “no ens podem conformar en pegats, i reivindicar el que Borriana ha necessitat, que no és ni més ni menys, que el desdoblament de la carretera del Port, que es convertesca en bulevard, amb carril bici i un passeig perquè els veïns de Borriana puguen estar ben connectats a la zona marítima”.

Álvaro va lamentar que “el PP s’ha gastat diners en grans infraestructures i despeses en actes, quan Borriana porta des del 2003 amb un protocol signat amb la Generalitat Valenciana, que no han estat capaços de complir en dotze anys”. La número 2 en la candidatura als Corts de Compromís per Castelló, va criticar que “un vial que compta amb molta afluència de tràfic ha estat abandonat pel govern de la Generalitat, igual que ho ha estat la gran majoria de la província de Castelló”.

Per la seva banda, Granel va assegurar que “no serà una tasca fàcil, i d’un sol any, perquè seran moltes reunions amb propietaris de terrenys i tràmits, però anem a esforçar-nos perquè Borriana tinga la connexió amb els poblats marítims que es mereix”.

Compromís per Borriana reivindicarà al proper govern de la Generalitat Valenciana, amb Mónica Oltra com a presidenta, el compromís de dur a terme el desdoblament de la carretera del Port, que “ajudarà a millorar les comunicacions amb la zona marítima, però sobretot, cohesionarà el municipi de Borriana, ja que els veïns i veïnes podran gaudir d’un vial en el qual es podrà passejar o caminar de manera segura, sense embotellaments, ni problemes de tràfic”.