L’EURODIPUTAT DE COMPROMÍS JORDI SEBASTIÀ VISITARÀ BORRIANA EL DIVENDRES 3 D’OCTUBRE

Compromís per Bo1238976_694386477317220_3002054001794506668_nrriana organitza un concert de Pau Alabajos al Casal Jove

Compromís per Borriana iniciarà el nou curs polític amb un acte per als seus simpatitzants i el públic en general el divendres 3 d’octubre, així la coalició nacionalistes i d’esquerres ha organitzat per a la nit del divendres en el Casal Jove de Borriana a les 23,30 hores un concert gratuït del cantautor, Pau Alabajos, que després de l’èxit obtingut en el Palau de la Música de València al setembre de 2012 torna de nou a la ciutat del Cap i Casal, però abans passarà per Borriana per a portar-nos la seva música.

Així mateix Compromís per Borriana ha programat també la visita a Borriana de l’Eurodiputat de la coalició Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, qui participarà primer en una reunió de treball amb militants de la coalició i posteriorment en un sopar obert a la ciutadania i que tindrà lloc en la cafeteria del propi Casal Jove.

Segons el portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Carda, amb els actes del 3 d’octubre “el que pretenem és donar el tret d’eixida per encarar amb bon peu les eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2015”. Per al portaveu de Compromís per Borriana la visita de l’Eurodiputat Jordi Sebastià té una doble lectura “d’una banda volem conèixer que fa el nostre diputat a Brussel·les, però també li volem traslladar algunes propostes que afecten a Borriana i als borrianencs”.

També des de Compromís per Borriana es posa de manifest que els actes del divendres tenen dos vessants “una la de treball amb el nostre eurodiputat Jordi Sebastià i una altra més festiva, el concert de Pau Alabajos”. Tot això servirà per encarar el nou curs polític i preparar-se per a maig de 2015, data clau per Compromís per Borriana per recuperar l’Ajuntament, i aplicar noves polítiques.

Els actes programats per Compromís per Borriana per al divendres 3 d’octubre són els següents, a les 21 hora sopa amb l’Eurodiputat de la coalició Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià, a les 11 hora tertúlia “Que fa Compromís a Europa”, i a les 11,30 hores concert de Pau Alabajos.