COMPROMÍS PER BORRIANA DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE ACTUE DAVANT LA INSALUBRITAT D’ALGUNS SOLARS A BORRIANA

 

Pancarta Veïns Rates a BorrianaVicent Carda demana a l’Ajuntament que prengui mesurades per posar fi a la plaga de rates en aquests solars

 

 El portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Carda, ha demanat aquest matí al Govern municipal que “actue davant la insalubritat i abandó de molts solars del casc urbà de Borriana”. L’Ajuntament va enviar l’any passat uns 400 requeriments perquè es netegaren i tancaren solars, parcel·les i horts abandonats, tant en el casc urbà com en la resta del terme municipal. Però segons, Vicent Carda, “molts d’aquests solars segueixen a dia d’avui sense netejar-se i uns altres el seu tancament està destrossat i ple de brossa, i en alguns fins i tot proliferen les rates i les escombraries”.

 El portaveu de Compromís per Borriana ha posat com a exemple als veïns del carrer Roberto Roselló que “porten més de 6 mesos queixant-se del deplorable i perillós estat del solar situat al mateix carrer, amb la tela metàl·lica que envolta el solar trencada i amb la proliferació de rates i insectes”. Segons Carda, els veïns d’aquest carrer han presentat “set denúncies i tres reclamacions en els últims sis mesos sense obtenir resposta alguna”.

Vicent Carda, lamenta que les queixes dels veïns de Borriana que des de fa temps vénen protestant per la insalubritat i les escombraries en solars, així com en horts abandonats “no haja tingut cap resposta per part del Govern del PP”. El portaveu de Compromís per Borriana ha demanat per això que “es prenguen les mesures necessàries per acabar amb aquest abandó i posar fi a la plaga de rates que ja comencen a preocupar als veïns en diferents punts de Borriana”, “per això”, contínua Carda “exigim que s’actue d’una forma ràpida i que pague qui tinga de pagar per netejar els solars i pel seu cost, en cas contrari se seguirà perjudicant a uns veïns que gens tenen a vore amb aquest problema”.