COMPROMÍS PER BORRIANA CONSTITUEIX LA SEUA COMISSIÓ EXECUTIVA LOCAL I ES FORMALITZA COM A NOVA OPCIÓ DE GOVERN

L’exregidor del Bloc Vicent Carda és el portaveu local del partit

La Comissió executiva loExecutiva Compromís per Borrianacal de Compromís per Borriana ha quedat constituïda aquest cap de setmana i ha triat Vicent Carda Isach, exregidor del Bloc, com a portaveu. Compromís per Borriana naix com un projecte de treball que pretén donar respostes concretes als problemes dels veïns de Borriana i cooperar amb la ciutadania amb la finalitat de treure la nostra ciutat de la situació de paràlisi en què es troba. En l’acte de constitució ha participat el membre de l’executiva i regidor del Bloc a Vila-real Xavier Ochando.

L’executiva, que ha estat escollida per unanimitat dels participants en l’assemblea, està formada per Baltasar Alagarda, secretari de Finances, Míriam Masip, secretària d’Organització, Mar Garí, secretaria de Comunicació, pels vocals Josep Ramon Gavara, Vicent Garcia, Amabel Palau, Xavier Personat, Andreu Vila i Santiago Zorio, i també per Xavier Giménez com a representant de les Joventuts de Compromís.

El portaveu de la coalició Compromís per Borriana explica que l’assemblea s’ha marcat com a objectius “treballar amb la ciutadania i la societat civil per construir una majoria social a favor d’un canvi, fet per persones honestes, responsables i amb il·lusió per treure a Borriana d’aquest malson en què es troba”. Per això, la nova executiva de Compromís per Borriana es desplegarà en un entramat d’àrees de treballper tal de donar respostes als actuals problemes i estar presents en la realitat de la nostra ciutat, mantenint un contacte permanent amb la ciutadania que ens oferisca una radiografia acurada de la situació real i actual de la ciutat”.

Vicent Carda destaca que tenim la vocació de liderar el canvi polític que necessita Borriana i volem fer-ho amb la complicitat de la ciutadania, posant cara i ulls a una majoria social en favor d’un canvi progressista, que busca un model de futur per a la ciutat, la recuperació de l’honestedat i l’aposta per la participació ciutadana i la rebel·lió democràtica com a instrument per situar com a prioritat el bé comú, la defensa de la igualtat i la solidaritat”. La nova coalició és la suma de les forces polítiques Bloc, Iniciativa i Els Verds, a la qual s’han afegit també persones sense militància anterior. Segons assenyala el portaveu de Compromís per Borriana, la suma de totes aquestes noves voluntats ha fet possible aquesta cooperativa política on les persones expliquen més que les pròpies organitzacions, perquè ara és l’hora de les persones, de la ciutadania”.