Compromís per Borriana tornarà a presentar candidatura local a les properes eleccions del 28 de maig. Un moment important per a que l’única opció valencianista que existeix en el municipi torne a governar, i mostrar una altra manera de treballar al consistori de La Plana. I això ho farà amb una proposta que mescla l’experiència i la renovació, una fusió “molt important, per seguir treballant per la nostra ciutat”.

L’assemblea local va decidir que Vicent Granel serà el candidat a l’alcaldia de Borriana per Compromís per Borriana amb un equip de persones formades, amb experiència i ganes de treballar per una ciutat que té molt que dir, i a la que sols el treball de la gent de Compromís pot aconseguir que hi haja un govern d’esquerres a la ciutat, que treballe amb clau feminista, inclusiva, ecologista, i valencianista.

A l’equip es sumen noves persones amb ganes d’aportar energia i una altra visió al treball que s’ha realitzat fins ara, i que combinen el coneixement de Borriana amb l’experiència. La metgessa, Gema Carda, serà una de les persones que formarà el nou equip de Compromís per Borriana. És metgessa de família, havent desenvolupat la seva activitat professional entre Castelló, i actualment, a Borriana.  Col·laboradora amb la UJI com a professora i al sistema nacional de formació de residents de medicina de família.

El secretari local de Compromís, Josep Nos, es suma al projecte on pretén aportar l’experiència en la participació en diferents associacions de la ciutat. Josep és llicenciat en Història en la Universitat de València, bibliotecari en diferents municipis i ara treballa en un negoci local. Ha aportat publicacions i investigacions local com El camí de les ermites de Borriana o El mercat de Borriana, i a les falles va ser president de la Federació de Falles durant 4 anys, del 2011 a 2015.

Per continuar aportant el seu treball, Maria Romero Cano, que des de 2017 ha vingut exercint tasques com a regidora en les àrees de Comerç, Ocupació, Igualtat, Inclusió, Noves Tecnologies i Transparència.

Altra incorporació a l’equip és Jorge Alarcón, especialitzat en direcció i tracte de personal, actualment dirigeix una oficina de prevenció de riscos laborals que ho compagina amb el grau de relacions internacionals. Alarcón aporta novetat a la llista, un gran amant de l’esport, del creixement personal i de les relacions socials.

Dolors Albero, filòloga de formació, tècnica lingüística en l’Administració local des de fa 20 anys. Una persona dialogant que s’incorpora des de les bases de la formació política local a l’àmbit institucional. Compromís per Borriana anunciarà el ordre d’aquest nou equip i la llista municipal en les properes setmanes, ja que són més les persones que renovaran l’equip per continuar treballant per la nostra ciutat amb el convenciment que la nostra organització política ha assolit la seua maduresa, configurant-se com un instrument útil per a la nostra societat  i amb l’ambició de donar resposta a les noves necessitats socials i econòmiques.