BORRIANA CONTRACTA A 20 PERSONES MAJOR DE 25 ANYS GRÀCIES AL TALLER D’OCUPACIÓ RIU ANNA
Maria Romero: “allò que el PP no va fer en 8 anys ho fem nosaltres en dos anys de Govern Municipal de Compromís”.

La regidora de Compromís per Borriana i responsable de Promoció Econòmica, Maria Romero, ha expressat la seua satisfacció davant l’inici del Taller d’Ocupació Riu Anna, per a persones major de 25 anys i promogut per la Conselleria d’Economia Sostenible i Treball que dirigeix el conseller i company de Compromís, Rafael Climent. Per a Maria Romero que Borriana gaudesca d’aquest nou projecte d’ocupació “és important perquè això vol dir que després de 8 anys de govern del PP, 20 veïns i veïnes de la nostra ciutat es podran formar en dos especialitats com són el turisme i animació sociocultural”.

La setmana passada varen començar les sessions d’aquesta nova iniciativa de foment de l’ocupació i millora de les prestacions laborals de les 20 persones que participen. Es el nou Taller d’Ocupació Riu Anna que des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha posat en funcionament. Maria Romero ha explicat que “aquest taller compta amb la contractació de 5 professionals per a portar-lo endavant com són: una directora, dos docents, una auxiliar administrativa i una professora de llengua estrangera”.

El Taller d’Ocupació Riu Anna està dividit en dues especialitats formatives, un mòdul d’Animació Sociocultural amb el qual els alumnes que superen els seus continguts obtindran dos certificats de professionalitat, el de “Dinamització d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil”, i de “Direcció i Coordinació d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil”. L’altre mòdul de Turisme et dóna el certificat de professionalitat de “Promoció Turística i Informació al Visitant”.

Com molt bé ha explicat la regidora d’Ocupació, Maria Romero, que va participar i va acompanyar als i les alumnes en la primera sessió, “aquest taller compta amb persones que tenen ja formació prèvia, tant l’educació secundària obligatòria necessària per a l’especialitat d’Animació Sociocultural com el batxillerat per a l’especialitat de Turisme. A més, es tracta de persones majors de 25 anys, escollides a través del proces de selecció que marca el SERVEF”.

Maria Romero ha manifestat que des de Compromís per Borriana i també des de l’Ajuntament “les Polítiques d’Ocupació i Formatives són una prioritat, no com va passar en les darreres legislatures on el PP es va oblidar per complet de les persones que necessitaven una ajuda per a tornar al mercat laboral”.

La regidora de Compromís per Borriana ha explicat que “el Taller Riu Anna s’uneix al de Jardineria que ja tenim en marxa i que està ocupant a 6 persones més”, “amb aquestes tres especialitats formatives estem aconseguint dotar als nostres veïns i veïnes d’una mínima estructura bàsica per fomentar la formació i l’ocupació en la nostra ciutat, al temps que genera un dinamisme que beneficia al conjunt de la nostra societat, cosa que malauradament el PP no va saber fer en els darrers anys”.