Compromís per Borriana denuncia que el PP va deixar un deute municipal de 17 milions d’euros a Borriana

VGranel premsaLes decisions polítiques de Juan Fuster amb la Paperera, i els casos urbanístics en els últims anys han arruïnat l’economia de Borriana

El portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha acusat Juan Fuster de “mentir i enganyar” els veïns de Borriana amb les notes de premsa fetes a Diputació de Castelló, i de “prendre decisions a l’ajuntament quan era assessor i regidor que han arruïnat l’economia local, i deixat a Borriana sense cap inversió municipal durant anys “.

“Des de l’inici de legislatura Fuster ha mentit i amb cinisme ha enganyat els borrianencs”, en acusar a l’actual Govern de ser el responsable del deute de l’Ajuntament de Borriana. Granel ha recordat que “Fuster va entrar com a assessor en el PP, amb un sou de milers d’euros al mes, per portar els comptes d’un consistori desastrós”. Tots els borrianencs “hem pagat una de les decisions més lamentables de la política local de Borriana, com han estat els 12 milions d’euros pels terrenys de l’Antiga Paperera. Una decisió que va prendre Fuster, i que va obligar durant anys, al fet que Borriana no tingués cap inversió, i més encara, que els contractes de serveis públics foren retallats en la seva etapa fins a la més mínima expressió amb l’únic objectiu d’estalviar per compensar la seva ineficient gestió “.

El portaveu de Compromís per Borriana ha remarcat que “els veïns i veïnes de Borriana han pagat de les seves butxaques 340 euros cadascun per la nefasta gestió en la paperera. Una decisió de Fuster que suposa una ruïna per Borriana “. A tot això, se sumen les decisions que va prendre el PP els últims anys, sense líder, i amb “un Fuster sense idea d’urbanisme, cosa que ha suposat que l’Ajuntament ara haja de fer front a sentències que s’hagueren pogut evitar, amb treball, diàleg amb propietaris, i sobretot, amb idea d’urbanisme “, ha assegurat al detall.

Granel ha destacat que “el deute que tenia l’Ajuntament de Borriana en finalitzar 2014 era de 17 milions d’euros, i en el primer any del nostre govern ha baixat als 12,9 milions”. “La gestió de Fuster i el PP a Borriana ha estat una ruïna total, i malgrat que ens han deixat en bancarrota, el més lamentable és que encara no s’ha acabat”. Granel ha criticat que “ens trobem amb pufos de sentències urbanístiques, de pagar a mitjans de comunicació vetats, i Fuster només sap tirar pilotes fora i amagar el cap. El que hauria de fer el portaveu popular seria demanar perdó als veïns i veïnes de Borriana, per no saber respondre amb solucions al seu moment, i assumir la seva culpa “. Perquè “ara ens trobem amb dues sentències urbanístiques més que ens obliguen a pagar més d’un milió d’euros més, per culpa de la mala acció política del PP, i d’un portaveu que no coneix la realitat urbanística de Borriana”.

El portaveu nacionalista ha lamentat que “a Fuster li hagen vingut gran els últims quatre anys de govern al PP com a regidor d’Hisenda, preocupat per retallar serveis necessaris per després malgastar durant anys amb anuncis de televisió que costaven 75.000 €, o carreres de cotxes amb els seus amics del circuit de F1 al Arenal i altres saraus que han arruïnat Borriana, i això senyor Fuster si que era llençar els diners “.