COMPROMÍS LAMENTA QUE EL PP VOTE EN CONTRA D’ACABAR LA REGENERACIÓ DE LA COSTA EN LA SERRATELLABaldoví 2

Compromís per Borriana acusa a Fuster (PP) de ser un escolanet del PP sense influència en el seu partit per a prendre decisions sobre Borriana

El portaveu del grup municipal de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha lamentat aquest matí que “un any més i ja van 3, la majoria absoluta del Partido Popular en el Congrés dels Diputats ha rebutjat l’esmena que el nostre grup Compromís-Equo havia presentat als Pressupostos Generals de l’Estat 2016 i on proposàvem una consignació pressupostària per a la regeneració de la costa sud de Borriana, La Serratella, de 6,5 milions d’euros”.

Compromís per Borriana va traslladar l’esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2016 al diputat de Compromís-Q en el Congrés, Joan Baldoví. Vicent Granel ha assenyalat, que “el que volíem era que es reflectira clarament una partida pressupostària concreta per a executar les obres i culminar la regeneració i protecció de La Serratella, per açò consignem en l’esmena per al pròxim exercici del 2016, 6,5 milions d’euros, per a garantir així la finalització de les obres, però el PP un any més ha votat en contra“.

El portaveu del grup municipal de Compromís per Borriana, va lamentar que “la costa sud de Borriana porta des de l’any 1992 patint una regressió important i en tot aquest temps no s’ha volgut donar una solució integral a tota la zona, han posat pegats i res més”. En 2003 es va projectar per a la seua regeneració una actuació en tota la zona, en 2005 s’inicie aquest projecte per fases, la primera la rehabilitació de la vora marítima entre la Escullera de Ponent i el Camí de les Tancades, posteriorment es va estudiar la construcció d’espigons en forma de T o L, així com un nou enfocament per al passeig marítim “tot açò”, apunta Vicent Granel, “per a arribar al dia d’avui i seguir sense una resposta clara, i damunt ara els diputats del PP a Madrid i els seus regidors populars a Borriana, tomben la nostra esmena” que “demanda una necessitat en la nostra ciutat”.

Granel acusa al portaveu del PP en l’Ajuntament de Borriana, Juan Fuster, de ser una simple marioneta al servei del Partido Popular, ja que “com s’ha vist el senyor Fuster ha demostrat que no té cap influència dins del seu partit, i menys encara sobre els diputats de Castelló en el Congrés, que també van votar en contra dels veïns de Borriana, i tot per no anar en contra de les sigles del PP”. Des de la coalició nacionalista qüestionen la capacitat de Fuster i la seua influència dins del PP, ja que “compleix el seu paper d’escolanet perfectament, toca la campana i calla davant els seus companys de partit quan s’obliden de Borriana en els Pressupostos Generals de l’Estat una vegada i una altra per a acabar les obres dels espigons de La Serratella”.

Compromís per Borriana considera que “el senyor Fuster ens ha pres el pèl una vegada més, fa un mes s’oferia per a treballar per la recuperació de la costa a La Serratella i sabem que no s’ha dirigit ni als seus companys del PP a Madrid perquè votaren l’esmena de Compromís per a acabar les obres de La Serratella, quan altres grups si que ho han fet”. Granel lamenta que el portaveu popular “ha mentit una vegada més, ja que tot el que diu no ho compleix, ni ell, ni menys encara el seu partit, el Partido Popular. Ha enganyat a tots els veïns de La Serratella que esperaven que el PP aprovara la nostra esmena de 6,5 milions d’euros per a la regeneració de tota la costa sud de Borriana” i exigeix a Fuster que “done explicacions als veïns de Borriana del perquè no ho han fet”.