VICENT GRANEL: “SI FUSTER VOL L’ESPIGÓ DE LA SERRATELLA HO TÉ MOLT FÀCIL, QUE EL PP VOTE A FAVOR DE L’ESMENA DE COMPROMÍS AL CONGRÉS DELS DIPUTATS

1. Vicent Granel roda de premsaEl portaveu del grup municipal de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha aplaudit el canvi de rumb del PP a Borriana respecte a les exigències amb la resta d’administracions a l’hora de complir amb les seves obligacions amb Borriana, com en el cas de la regeneració de la costa a La Serratella per part del Govern central. Vicent Granel, ha manifestat que “mai és tard si es vol acabar amb el silenci que hi havia a l’anterior Govern del Partido Popular a l’hora de reclamar a Madrid el que per justícia era un clam, com és que La Serratella necessita regenerar la seva costa”.

El portaveu municipal de Compromís per Borriana ha lamentat que “per aquest silenci del PP a Borriana portem molts anys de retard en la regeneració de la costa sud i, una vegada més, el Partido Popular al Congrés dels Diputats s’ha oblidat de Borriana i de les seves necessitats als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), ja que no hi ha consignada cap partida pressupostària per a la regeneració de la costa de La Serratella”.

Des de Compromís per Borriana es lamenta l’oblit del Govern central en l’execució de les obres de la costa a La Serratella, Vicent Granel ha ressaltat que “la costa sud de Borriana porta des de l’any 1992 sofrint una regressió important, i el PP ha sigut part d’aquest retràs d’anys i anys en l’execució de les obres, i ja és hora que finalitze aquest oblit i més quan el projecte esta redactat ”.

Esmena als Pressupostos Generals de l’Estat de Compromís La setmana passada el col·lectiu local de Compromís per Borriana va redactar dues esmenes que ja han presentat al Congrés dels Diputats per mitjà del diputat de Compromís a Madrid, Joan Baldoví i on es demana “una consignació pressupostària de 6,5 milions d’euros per a l’execució del projecte de regeneració de la costa sud de Borriana”.

Resposta de Vicent Granel a Juan Fuster Vicent Granel ha estat molt clar amb el portaveu del PP, Juan Fuster qui havia manifestat que “estenia la ma a Granel per a reclamar l’espigó de La Serratella”. El portaveu municipal a l’Ajuntament per Compromís per Borriana ha respost que “Fuster i el PP ho tenen molt fàcil, si volen l’espigó de La Serratella i la regeneració de la costa sud de Borriana, que criden als seus diputats a Madrid i que voten a favor de l’esmena que ja ha presentat Compromís als Pressupostos Generals de l’Estat per mitjà del nostre diputat Joan Baldoví. Així de senzill i simple, només han de prémer el botó i votar sí a l’esmena de Compromís”.