L’Arenal per a les Persones

COMPROMÍS PER BORRIANA PROPOSA UN ACORD A LA RESTA DE FORCES POLÍTIQUES PER COMENÇAR A DESENVOLUPAR L’ARENAL EN LA PROPERA LEGISLATURA

Compromís per Foto Grup Dip.Borriana aposta per un concurs d’idees per desenvolupar l’Arenal com a espai per a la ciutadania

Compromís per Borriana celebrarà demà diumenge una paella en l’Arenal i aprofitarà per presentar davant les seves bases el Programa Municipal per a la legislatura 2015-2019. El candidat a l’alcaldia de Borriana per Compromís, Vicent Granel, ha explicat que “triar l’Arenal no és casual, ni perquè ens veja la gent el diumenge, és un acte de reivindicació que fem per presentar la nostra proposta un Arenal per a les persones”.

El candidat de Compromís per Borriana ha estat directe en el tema de l’Arenal, “és el moment de començar a arribar a acords entre aquells que vulguem que Borriana avance i recupere la seva importància”, en aquest sentit, Vicent Granel proposa “un pacte a la resta de forces polítiques per desenvolupar l’Arenal en la propera legislatura”. Un acord que ha de passar, segons el candidat de Compromís per Borriana “per mantenir la titularitat pública de l’espai i el seu desenvolupament per l’Ajuntament de Borriana”.

Vicent Granel considera que “és hora que ens asseguem a parlar sobre un espai que deu servir de motor per al desenvolupament turístic de Borriana, han passat molts anys i hem donats pals de cec en el tema de l’Arenal, per això és el moment de començar a treballar d’una manera seria i pensar que volem en l’Arenal”.

Compromís té una idea en aquests moments clara sobre l’Arenal” apunta el candidat de Compromís per Borriana, “volem un espai obert a la ciutadania, un espai per a la cultura, l’esport, l’oci i la gastronomia, un espai per a les famílies, per als majors i els joves, i això cap dins del que és avui l’Arenal i de la seva classificació urbanística”.

Des de Compromís per Borriana aposta per la convocatòria d’un concurs d’idees sobre el desenvolupament de l’Arenal, “ja sabem que no és gens nou, perquè fa dècades es va fer un concurs i no s’arriba a cap part”, però per a Vicent Granel, “els temps han canviat, i les futures generacions no ens perdonarien que no arribéssem a cap acord per culpa de la posició partidista de cadascun de nosaltres”. “La nostra posició és aquesta, la del concurs d’idees i que els professionals de l’arquitectura, l’urbanisme i el paisatgisme ens indiquen que projecte és el millor per a un espai com a l’Arenal”.

El candidat de Compromís per Borriana té clar que “un projecte de futur per a l’Arenal, passa sens dubte per un acord ample, perquè estem parlant d’un projecte a desenvolupar en diverses legislatures, com en el seu temps va succeir amb el vell llit del Túria a València, nosaltres hem d’apostar per alguna cosa similar per a l’Arenal amb la complicitat de tots”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *