COMPROMÍS PER BORRIANA CONSIDERA “UNA VERGONYA” L’ASFALTAT ELECTORALISTA DE CARRERS A BORRIANA

Roda de Premsa-vgranelEls nacionalistes assenyalen que el Govern Municipal del PP ha retardat un asfaltat de carrers que els veïns haguessen pogut gaudir fa temps

La coalició Compromís per Borriana considera que el nou asfaltat dels principals carrers de la ciutat és una “vergonya” i una mesura, “purament electoralista i oportunista, sense prioritat en el seu objectiu“. El candidat de Compromís per Borriana, Vicent Granel, recorda que aquest “asfaltat deuria haver-se realitzat en el mes de setembre, tal com va anunciar l’equip de govern al juliol amb els programes de la Diputació de Castelló, POYS”, però “han preferit esperar a estar a tres mesos per a les eleccions per fer unes obres de les quals els veïns ja podrien gaudir fa temps”.

Vicent Granel, considera “lamentable i una burla per als veïns de Borriana” que “ara que s’apropen les eleccions municipals i davant la passivitat del PP en tots aquests anys es vulga fer el que en més de 8 anys no s’ha fet”.

No es pot anteposar el criteri electoralista al de les persones, i l’ocorregut aquesta setmana amb l’asfaltat dels principals vials de la ciutat és un exemple més de la política d’oportunisme del PP”, assegura Vicent Granel. Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament de Borriana va empedrar alguns carrers, però “les obres importants les han deixat per ara, amb l’objectiu de fer veure que endrecen la ciutat, quan no ho han fet en els últims anys”. Granel va insistir que “els veïns i comerciants dels carrers asfaltats no coneixien les obres que s’anaven a realitzar, i ni han estat consultats, ni avisats”.

En opinió de Vicent Granel, el Govern Municipal “s’ha tret de la màniga un asfaltat a tres mesos de les eleccions municipals de maig amb una fi clarament electoral” i, a més, ha lamentat que siga ara, quan decideixen arreglar “alguns carrers, que no tots, quan porten 4 anys, des de l’últim asfaltat al gener de 2011 de carrers i camins rurals, ignorant l’estat pèssim d’alguns carrers i la brutícia cada dia més palpable en molts d’ells“.

Compromís per Borriana reivindica la renovació de l’empedrat dels carrers Sant Xotxim, Sant Pasqual, Sant Pere, Divina Pastora, L’Aigua i La Puríssima, entre altres, que segueixen en mal estat després d’una dècada d’anys sense que el PP haja fet cas a les peticions dels veïns.

Granel acusa a l’equip de govern del PP d’haver fet “desistiment de la seva obligació” de mantenir els carrers en perfecte estat des de que ocupen el govern municipal, fa ja molts anys, i “ara que arriben eleccions s’adonen de tot el que falta per fer”. Des de Compromís per Borriana es pensa que “Borriana ha vingut deteriorant-se en els últims anys de mandat del PP, amb les incomoditats que diàriament ocasiona als veïns que transiten pels seus carrers, tant per als vehicles com per als vianants“.