Colu00B7legi Cardenal Tarancou0301nEl candidat a l’alcaldia de Borriana per Compromís, Vicent Granel, ha manifestat aquest matí que “hem traslladat al nostre diputat de Compromís, Josep Maria Pañella, la sol·licitud de demanar la licitació i adjudicació de la construcció del col·legi Cardenal Tarancón per via d’urgència, davant la demora que porta el col·legi en la seva construcció”.

Granel lamenta que “ja estem farts que cada vegada que el nostre diputat ha preguntat en les Corts Valencianes per aquest tema, ens han dit que les obres ja són a punt, però portem així més de 7 anys en barracons”.
Vicent Granel ha explicat que “en el tema de les obres del col·legi Cardenal Tarancón, el PP no ha tingut la valentia de reivindicar davant els seus una obra que és necessària a Borriana, començant per la regidor d’educació, Ana Montagut i acabant per l’alcalde, José Ramón Calpe. És una vergonya una vegada i una altra del Consell, que és del mateix partit a l’ajuntament, però que s’oblida de Borriana una i mil vegades”.

Compromís recorda que la consellera d’Educació va prometre a mitjan del passat mes de gener que es licitarien les obres del col·legi de Nules i de Borriana en 20 dies, però “només ha complert amb un d’ells” i “Borriana s’ha tornat a quedar darrere”. Vicent Granel va recordar que “l’alcalde i la regidor d’Educació de Borriana van anunciar que les obres es licitarien al desembre de 2014 i han passat ja dos mesos i ni se sap quan es va a licitar”.

A més Vicent Granel ha apuntat que “no només anem a exigir la licitació del projecte, la qual cosa anem a demanar és l’execució de les obres, perquè ens sabem el parany a la qual ens té acostumats el PP, liciten el projecte però no adjudiquen les obres, per això no anem a parar fins que no vegem les màquines treballant en la construcció del CEIP Cardenal Tarancón”.

Així mateix el candidat de Compromís per Borriana li ha recordat a la regidor d’Educació que “els xiquets i les xiquetes del Cardenal Tarancón porten més de 7 anys estudiant en barracons, sembla per al PP que esta no és una prioritat, ni una preocupació, tot al contrari, tenen temps per presentar mocions en defensa de l’educació concertada i privada, però no tenen temps per preocupar-se per la construcció d’un col·legi públic que hauria d’estar acabat fa més de 6 anys”.

1, Granel-Compromis

Vicent Granel ha destacat que “a Borriana l’educació concertada és una peça important en el sistema educatiu local”, però “l’ajuntament de la localitat deuria reivindicar pública

ment cada mes davant la Conselleria les infraestructures urgents en matèria educativa que necessita Borriana, i no esperar al fet que vingen eleccions per poder anunciar la licitació d’un col·legi que fa falta fa set anys”.