Participa! Amb les teues propostes canviarem Borriana

Compromís per Borriana obri el programa a la ciutadania amb la campanya “Participa!”

1.1 Roda de PremsaLa web borriana.compromis.net i els “Cafès Participatius” seran les dos vies de contacte amb les veïnes i veïns del municipi

Compromís per Borriana ha preparat la campanya “Participa!” per oferir a totes les veïnes i veïns l’oportunitat de confeccionar el programa electoral per a les properes eleccions municipals. A més a més, les idees incloses en el programa comptaran amb el nom de la persona que ha plantejat la idea, amb l’objectiu de fer que el programa de Compromís siga de tots i per a tots els veïns de Borriana.

El candidat a l’alcaldia, Vicent Granel, explica que “el més important són les persones, i per a això hem de comptar amb la seva opinió, i conèixer els problemes i necessitats que tenen“, però també que “se’ls reconega la seua proposta perquè el programa siga de tots i per a tots“.

Compromís per Borriana ha habilitat un canal directe de propostes en la web www.borriana.compromis.net/participa en la què les i els borrianencs podran plantejar la idea o proposta que creuen que el municipi necessita per millorar la situació actual . “L’opinió de les persones és el més important a l’hora de confeccionar un programa electoral“, assegura Granel. I és que, a més de les reunions que Compromís per Borriana realitza amb els diferents col·lectius, “sempre hi ha veïnes i veïns a les quals no podem arribar i que volen aportar la seua idea per millorar el municipi“.

El veí podrà entrar al portal de Compromís per Borriana, i només amb el nom i el mail, plantejar la idea per al programa, d’aquesta manera, la proposta podrà ser inclosa en el programa definitiu amb el nom de la veïna o veí, perquè estiga identificat amb tota Borriana. La proposta es podrà incloure en les àrees de Cultura, Ocupació, Benestar, Educació, Participació… “El programa de Compromís per Borriana és de les persones i per a les persones, i volem comptar amb ells ara, i sobretot, quan governem, amb mecanismes de participació veïnal reals i a l’abast de tots”, insisteix Vicent Granel.

L’activació del portal www.borriana.compromis.net/participa serà la primera fase de la campanya “Participa!”. El següent pas serà la convocatòria dels “Cafès Participatius” en el que es busca comptar amb la veu de les veïnes i veïns de tots els barris per a que plantegen les propostes, idees i queixes en la seua zona.

Després de la setmana de Sant Blai, Compromís per Borriana convocarà el primer “Café Participatiu” pels diferents barris. “L’opinió de les persones sobre Borriana és el més important. La gent dels barris és la que millor coneix la realitat al seu carrer, i la que més pot ajudar a millor el municipi“, destaca Granel. “Hi ha gent del carrer que vol donar a conèixer la seua proposta, queixa o idea, y el “Cafè Participatiu” serà l’eina de proximitat amb la gent del poble”, explica el candidat de Compromís per Borriana.

A més a més, en breu, Compromís per Borriana comptarà amb una oficina local de participació en el municipi per a que qualsevol veïna i veí ens faja arribar les seues propostes i inquietuds.

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Juanjo Moreno diu:

  Una opcio creible

  • borriana diu:

   Estimat Juanjo és una bona eina per a que els veïns i veïnes de Borriana ens puguen adreçar les seues propostes i idees per a millorar Borriana.
   Anima’t i fes les teues propostes en Participa!. Una abraçada

 2. montserrat diu:

  Bon vespre, els gossos. Hem de patir tot el veïnat la falta de urbanitat dels amos dels gossos?
  Per què no es fica un impost als amos dels gossos?
  Sería una mena de criba, i a l’hora ajudaría en les despesses de neteja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *