COMPROMÍS PER BORRIANA DENUNCIA L’ESTAT D’ABANDÓ I INSALUBRITAT DELS SOLARS I HORTS PER TOT EL TERME MUNICIPAL

1. Incendi ClotEl portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Carda, ha demanat aquest matí al Govern municipal que “acte d’una vegada ja davant la insalubritat i abandó de molts solars del casc urbà de Borriana”. Segons Carda, “l’Ajuntament va manifestar al novembre passat que es posaria a la feina però no ha fet res per netejar i tancar els solars”.

El portaveu de Compromís per Borriana ha posat com a exemple el solar del carrer Roberto Roselló, “els veïns porten mesos queixant-se del deplorable i perillós estat del solar situat al mateix carrer, amb la tela metàl·lica que envolta el solar trencada i amb la proliferació de rates i insectes”. Segons Vicent Carda que es va reunir aquest cap de setmana amb alguns veïns d’aquest carrer “el Govern del PP els ha tornat a enganyar, ja que va dir fa tres mesos que anaven a netejar-ho i està passant el temps i tot segueix igual, mala herba i rates cada dia més”.

L’incendi del Clot de la Mare de Déu de qui és la responsabilitat?

Per al portaveu de Compromís per Borriana, l’incendi d’una petita part del Clot de la Mare de Déu “és una clara mostra del que estem parlant, és cert que la culpa és del piròman, però també ho és que l’Ajuntament i els seus responsables polítics deuen vetllar pel compliment de les normes i de les ordenances municipals, i per tant cal fer vore als veïns que cal complir-les per al benestar de tots”. Vicent Carda, lamenta que “per culpa dels uns i els altres hàgem de sofrir danys com els esdevinguts al Clot de la Mare de Déu, perquè el que estava clar és que aquesta part del marge esquerre del Clot era una veritable selva i sempre es corria el risc de produir-se un incendi”.

El portaveu de Compromís per Borriana ha demanat per això que “es prenguen les mesures necessàries per acabar amb l’abandó i la insalubritat dels solars urbans però també dels horts que hi ha per tot el terme municipal i que són un veritable polvorí”; “ja que per desgràcia”, contínua Carda “no és la primera vegada que s’incendia un hort abandonat, per desgràcia ens estem acostumant i això no és res bo”.