COMPROMÍS PER BORRIANA DEMANA RECTIFICAR AL PP I QUE NO PRIVATITZE LA GUARDERIA INFANT FELIPEVicent CardaEl portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Carda, ha demanat aquest matí al Govern municipal del PP que “rectifique, que és de savis, i no privatitze la gestió de la futura Guarderia Municipal Infante Felipe”, així mateix també ha proposat el canvi de nom per a la futura guarderia.


El portaveu de Compromís per Borriana considera que “ja és hora que s’arribe al final dels tramits de l
a cessió, i siga propietat municipal un immoble que porcomença la seva tramitació sent regidor d’Educació, Josep Palomero, en la legislatura 1991-1995”. L’edifici era propietat de l’extingit Sindicato Nacional de Frutos i Productos Hortícolas, es va construir en 1974 sobre una parcel·la de 2.060 metres quadrats, amb una única edificació de 786 metres quadrats, i servia de guarderia a les mares que treballaven en els diferents magatzems de manipulació de cítrics de Borriana, però des de fa dècades és el consistori el responsable de la seva gestió, encara que no l’amo de l’immoble.


Per a Carda, “seria lamentable que ara que arribem al final de tot el procés, i quan la Generalitat Valenciana és a punt de tancar l’expedient de petició per crear l’escola infantil municipal, que el PP ho privatitzarà”. Segons el portaveu de Compromís per Borriana, “la privatització dels serveis públics és una forma de r
entar-se les mans i no assumir la responsabilitat que li correspon al govern municipal davant les necessitats dels ciutadans”. Vicent Carda, denuncia que “el PP sempre anteposa els beneficis i interessos privats al servei públic i al benestar de les persones”.


El portaveu de Compromís per Borriana demana a la responsable d’Educació, Ana Montagut, que “assumesca els seus errors, que treballe per a adequar i reparar els desperfectes, i gestione la Guarderia Infante Felipe baix l’esperit per la qual va ser creada; la d’ajudar a les famílies de les treballadores dels magatzems de taronges i aquelles persones que necessiten un major suport social”.