Compromís per Borriana ha presentat la llista per a les properes eleccions municipals amb una renovació important. L’Assemblea del col·lectiu valencianista ha aprovat per unanimitat la candidatura per a les properes eleccions municipals, que encapçala Vicent Granel, amb incorporacions importants com la metgessa Gema Carda i la filòloga Dolors Albero, a les quals se sumen l’experiència de l’actual regidora, Maria Romero i l’historiador Josep Nos, i que els segueix la sabia nova de Jorge Alarcón, Carla Gascó, Marta Molina o Maria Zaragoza.

Compromís aposta per una candidatura on es mescla la joventut i l’experiència, per aconseguir ser “la força que decidisca el somriure a Borriana”, i “treballarem per aconseguir tindre una ciutat millor per a viure, braç a braç amb els veïns i les veïnes, perquè seran els veritables protagonistes de fer una millor ciutat per a les persones”.

Es tracta d’una renovació no només de persones sinó també en la forma en la qual cal desenvolupar la política. Una renovació del projecte de Compromís a la ciutat de la Plana, amb la mirada posada en el futur. La llista està formada per persones amb capacitat i honestedat, i amb una important representació femenina, com Maria Guillamón, Mercé Rufino, Bea Pérez, Maria José Bodí i Esther Marqués, que mostra l’aposta feminista que Compromís representa. L’entrada de noves persones a la llista combina amb l’experiència de militants del col·lectiu i històrics de l’agrupació que donen suport a un projecte en què treballar per Borriana.

Les persones que conformen la candidatura provenen de diferents camps professionals i amb experiència en la sanitat, l’educació, la cultura, els esports, el món de les falles, els serveis socials, la gestió i l’economia; molts d’ells i elles participen activament en organitzacions solidàries, de joves, culturals i, com no, estudiants que aporten aquest aire fresc i rebel que necessita en aquests moments la política municipal. A més a més, les persones que conformen la llista de Compromís per Borriana són veïns i veïnes de Borriana, que viuen al Port, al Grau, la Serratella, a la Vila, a l’Axiamo, al Raval, a la Mota, a la Mercé, al barri València, a Quarts de Calatrava, al Camí d’Onda, o de les Alqueries de Santa Bàrbara; és gent arrelada a Borriana i al seu territori i, per tant, coneixedores de la nostra ciutat.

Llista municipal Compromís per Borriana

1 Vicent Granel Cabedo

2 Jorge Alarcón Fàbrega

3 Maria Romero Cano

4 Gema Carda Isach

5 Josep Nos Garcia

6 Dolors Albero Peris

7 Carla Gascó Usó

8 Marta Molina Carda

9 Xavi Personat Llàcer

10 Vicent Josep Garcia Sànchez

11 Maria Guillamón Silvestre

12 Adrià Quesada Simó

13 Maria Zaragoza Talamantes

14 Vicent Traver Gòmez

15 Maria José Bodí Vaquer

16 Robert Blasco Vernia

17 Beatriz Pérez Villanueva

18 Mercé Rufino Isach

19 Esther Marqués Sifre

20 Fino Monsonis Andreu

21 Baltasar Alargada Villar

S1 Gemma Garí Palau

S2 Julian Garrido Escribà