AMB TU #BORRIANAIMPARABLE

La presència de Compromís als ajuntaments i a totes les institucions valencianes ha fet realitat la consolidació del projecte valencianista i progressista. Ara, qui tinga la pretensió de fer política sap que ha de comptar amb nosaltres. Perquè és l’hora de reafirmar la feina feta a Borriana.

Així, Compromís per Borriana ens presentem a aquestes eleccions municipals amb la convicció de poder ser el motor d’un govern que convertisca la nostra ciutat en un lloc per a viure millor, creant oportunitat i esperança. Perquè volem dur a la pràctica des de l’ajuntament l’acció política que necessita la nostra ciutat per tal de fer-la autènticament habitable. Per això, vos hem escoltat i n’hem pres bona nota, hem escoltat l’opinió d’associacions, particulars i entitats locals perquè volem servir el nostre poble, fent política de baix cap a dalt.

Ens fa goig que conegueu les propostes per fer que Borriana siga imparable. Vosaltres sou els protagonistes que faran que Borriana torne a ser el referent que era.

Descarregat el Programa de Compromís per Borriana 2019-2023

Valencià             Castellano