Anar directament a les notícies
Borriana Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Roger Medi Ambient 28 Jan 2015
Mosquits tigre!! Hola. La cosa és ben clara. D'ací no res com aquell que diu estem a l'estiu. I amb l'estiu, sinó abans, tenim entre nosaltres novament els temibles mosquits tigre que tantes molèsties ens causen i que fa de l'estiu un infern, ja que no podem baixar la guàrdia si no volem acabar amargats. La meua, en aquest cas consulta més que proposta, és si hi ha un pla per intentar solucionar o al menys fer menys greu aquest problema amb una plaga que a més pot transmetre malalties contagioses. Gràcies.
ManoloTotalment d'acord amb la proposta, a la que crec, hi ha que donar forma. el 13 Mar 2015 a les 11:09
montserratperezchico@gmail.com Urbanisme 9 Feb 2015
Bon dia, la meua proposta va del mercat. El mercat es una de le poques edificacións modernistes que van quedant al poble, a més crec que és l'unica edificació modernista civil. Ja que els venedors de les parades, estan intentan donar-li un valor afegit que avans no tenía ( no sé si en ajuda del magnific o sense) pero lo cert es que estan ahí incentivant el mercat, i improvisant uns espais d'oci que al meu parer son molt respetables. El mercat tal i com está ara no en gents atractiu, en l'ultima reforma sel van carregar a base de bé. Sería molt complicat i costós fer una restauració com cal de l'edifici tan per dins com per fora, acondicionar-lo per a vendre com tota la vida pero també que es puga gaudir d'ell com a espai d'oci? Sería un detall llevar els basureros que están practicament a la porta, desplaçar-los a un altre lloc, i aporfiar la cera com a terraseta? Crec que el mercat i la gent que esta treballant en éll es mereixen que els tingen en... Mostra més
Mercedes Monfort Cultura 28 Jan 2015
Dentro del apartado de cultura, les propongo el poder disponer de una programación estable y periódica de cine en Borriana, así como de teatro y música, y no dejar el Teatre Payà a la voluntad del concejal de turno y del capricho de las fallas.
Veí de Burriana 5 Feb 2015
La meua proposta de millora per al poble seria li.luminar per als vianants i esportistes la ronda de circunvalacio que tanta gent utilitzem per fer esport. Una altra proposta seria posar contenidors de reciclatge de paper i cartro a les zones de comerç com la tanda i carrer san vicent on es generen residus d'aquest tipus. Finalment crec que s'hauria de millorar l'entorn de l'arenal (passeig i altres) que fa molts anys que continua donant llàstima
NEUS planelles Llengua 1 May 2015
tinc varies propostes la primera de l'educació en valencià:rnrnm'agradaria que , encara q els colatges fossin concertats, que per a les FP també poguessis triar si vols la classe en valencià o en castellà. És un dret, i si no hi ha cap altre colatge que tinga la possibilitat que estudies allò que vols que un que siga concertat, t'has de fastidiar . i penso que, si hagués estudiat el FP mitjà i el superior que he estudiat en valencià, inclòs m'hagués sigut més fàcil i més llaugeres les classes.rnrnrnSEGONA proposta: contenidors de reciclatge. Respecte als barris que hi ha en borriana, hi han molt poques zones on , a part del vidre, pugues reciclar paper, plàstic etc i crec que eixa és una de les raons per què la gent de borriana tinga la tendència a deixar de reciclar tan com abans. crec que estaria bé que posaren més zones de contenidors de reciclatgernrnrntercera proposta: TEATRE PAYÀrnrnara que han reconstruït i fet nou el teatre payà, m'agradaria que féssen... Mostra més
Roger Cultura 28 Jan 2015
Bona vesprada. Sé que les idees que vaig a proposar resultaran classificades de polèmiques. Però pense que alguna vegada s'han de canviar les coses si realment es vol canviar un poble o un país. El progrés ha d'anar acompanyat de civilització, i quan u és civilitzat, no tortura ni maltracta. Potser polèmica la meua proposta, com també ho són d'altres que defensa Compromís i jo mateix, i que tot i ser polèmiques, no les deixem de banda, com puguen ser la defensa de la unitat de la llengua, defensar la senyera quatribarada o nomenar la nostra terra País Valencià. Bé, el que propose, és que Compromís anara progressivament eliminant les subvencions als esdeveniments on es maltracten animals, com són els bous. Pense que a més de ser uns actes gens culturals, també acumulen unes despeses que podrien ser destinades a altres necessitats o inclús a fer actes més participatius on no hi haja cap mena de violència. Salutacions.
LourdesRecolce la proposta i l'amplie també al tir i arrossegament. el 6 Feb 2015 a les 11:15
Neus Benestar 14 May 2015
la meua proposta és aumentar le s possibilitats de transport públic des de borriana(o des de valència però que passe pel nostre poble)fins a barcelona. m'agradaria que per anar vinaròs borriana per exemple es poguere anar directe sense fer cap transbordament, perquè sé que la gent odia els transbordaments. I ampliar l'horari dels trens de mitja o llarga distància, que fins a vinaròs només hi ha un pel matí i un per la tarda i d'un a l'altre van 6hores i casi mitja. Que no només solucionem este problema sinó fer mesures per a llevar en la mesura de lo possible els transbordaments per als trens de mitja i llarga distància i, com ténen plantejat fer en castelló, reduïr el preu per als joves i gent aturada, i per a gent aturada que ja no cobren cap prestació d'atur , gratuïts.
Roger Urbanisme 28 Jan 2015
Hola amics. Bé, una proposta que tinc és que Borriana té una bona falta d'infraestructura que moltes altres localitats veïnes sí que tenen i és la d'oferir espais per la pràctica esportiva. Pense que hi ha dues o tres activitats que són les més practicades, com el ciclisme, el running i els patins. Si feu un volt per on tenim els carrils bici, podreu observar que en molts llocs de la ciutat són conflictius, amb poc espai entre la zona per a vianants i la zona per a bicis, arbres que et peguen al cap? i el carril bici que va del port al grau, és un constant perill per diversos motius: un és que quan hi ha cotxes que ixen o entren a l'Arenal, moltes vegades no respectes els ciclistes o patinadors. També passa que molts vehicles aprofiten el carril bici per aturar-se, impedint el pas lògic de bicicletes. A més, el carril es queda molt estret per ser compartit entre ciclistes, patinadors i runners, tot sumat a vianants que en compte d'anar per la vorera, prefereixen el... Mostra més
José Miguel Llengua 28 Jan 2015
Al nostre poble s'han dedicat carrers a molt borrianencs i·lustres en la última legislatura. Em pareix bé seguir per aquesta via, i per això propose dedicar un carrer a una persona que va fer molt per l'educació pública, la nostra llengua, i que a banda va fer molt per gent desfavorida del nostre poble. Al mateix temps va ser un representant públic, arribant a ser regidor per la UPV: Joan Josep Sabater Chabrera. Sóc conscient que la seua relació amb la política no va acabar molt bé, i que va eixir del seu partit (del que Compromís és hereu), però pense que Sabater mereix un reconeixement, no ja per les seues idees, sino per la lluita per l'educació pública en un moment complicat, l'amor per la nostra llengua i per l'ajuda que va prestar a famíles d'alumnes amb condicions socioeconòmiques adverses.
Alvar 5 Feb 2015
Ara per retitar el cotxe del depòsit, hi ha que anar primer a la policía (camí la cossa) a pagar la multa i despres a peu (no tens cotxe) al depòsit (camí vila-real). No es podría anar al depòsit i pagar allí?
Mostra més propostes
css.php