El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, i el cap de llista de Compromís a les Corts per la comarca de Castelló, Vicent Marzà, han donat suport hui a l’alcaldable de la capital de la Plana Baixa, Vicent Granel, en la presentació del seu equip per a “donar-li un nou impuls a Borriana”. I, per això, Granel assegura que “Compromís presenta un equip renovat, amb cares noves i amb un objectiu clar: continuar millorant la vida de les persones, apostant, per exemple, per implantar plaques solars en totes les teulades públiques i impulsar comunitats energètiques per a reduir les factures de les famílies; també farem realitat dues grans zones d’aparcament, que actuen de pàrquing dissuasiu per a guanyar més espai per a les persones”.

Granel, acompanyat per l’edil d’igualtat de Borriana, Maria Romero, en un acte celebrat en els Jardins de Sant Blai, espai emblemàtic de les polítiques de Compromís, ha enumerat actuacions per al futur de Borriana governat per Compromís: dissenyar rutes accessibles per a convertir Borriana en una ciutat més accessible, publicar la cartellera cultural adaptada a les persones amb dificultat de visió, dignificar les instal·lacions de l’Epa o impulsar polítiques d’envelliment actiu.

D’altra banda, Joan Baldoví ha assegurat que “s’estan formulant propostes d’aquelles coses més importants per millorar els nostres pobles” i que “en les pròximes eleccions ens juguem la qualitat dels nostres serveis públics i hem de continuar millorant allò que importa: la sanitat, l’educació, els serveis socials, els nostres comerços, el transport…”. En aquest sentit, ha anunciat que “en Educació, per exemple, s’han construït col·legis, s’han augmentat les plantilles, s’han augmentat el nombre de beques…”.

A més, el candidat a la presidència ha declarat que vol fer un pas més. Per això, la pròxima legislatura ha assegurat que els menjadors escolars seran gratuïts per a tots els centres públics a Borriana i tot el territori. “Tots els centres públics tindran el menjador gratuït i a més es convertiran en espais on es fomente l’alimentació saludable, de proximitat i sostenible”, ha anunciat Baldoví.

Per la seua part, el cap de llista de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha apel·lat a la mobilització: “Borriana és exemple de solidaritat: és port solidari del Mediterrani, una ciutat oberta al món i orgullosa de les seues arrels. El pròxim 28 ens hem de mobilitzar, perquè decidirem quina Borriana volem. Decidirem les coses importants, els serveis públics, l’aposta per les persones… i això implica recolzar a l’equip de Vicent Granel i fer que Joan Baldoví siga president de la Generalitat”.