Compromís treballa per la Dignitat del Llaurador

Zorío participa en la reclamació pels drets dels citricultors a València

Compromís per Borriana ha treballat junt a altres associacions i col·lectius per la dignitat del llaurador valencià. Una prova més d’aquest treball és la reunió, al costat dels representants de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador amb la Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, a la qual li han lliurat 13.400 signatures amb les quals es demana major defensa dels drets dels citricultors, especialment del sector citrícola de la província de Castelló. 
El regidor de Compromís, Santi Zorío, ha explicat que “hem d’aprofitar que la taronja ha sigut un dels motors de la economia valenciana, i que precisament és en el nostre territori on durant els últims mesos s’ha experimentat un major creixement econòmic, el reconeixement de la Denominació d’Origen per a la Clemenules suposaria un gran suport i molta força per a seguir recuperant l’espai comercial perdut per part dels cítrics valencians».
Compromís , junt a les altres entitats, ha exposat a la Consellera d’Agricultura la necessitat d’un estudi per a fomentar i engegar una figura de qualitat per a la clementina de les comarques de Castelló, de fet des de la plataforma es considera que la producció de clementines en la província té unes característiques peculiars que la fan diferent a la resta de clementines que es produeixen en el territori espanyol. Zorío ha conclòs explicant que “Cebrián s’ha compromès a traslladar-nos la postura de la Conselleria d’Agricultura en relació a aquest assumpte en un termini prudencial, per la qual cosa esperem que les més que justes i necessàries reivindicacions de la Plataforma tinguen les seues conseqüències positives en un curt termini de temps”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *