Borriana tindrà Bus Universitari des de l’11 de setembre

ELS ESTUDIANTS DE BORRIANA TINDRAN TRANSPORT PÚBLIC A LA UNIVERSITAT JAUME I A PARTIR DEL PROPER 11 DE SETEMBRE

L’objectiu de Compromís és constituir un ens mancomunat de transport entre municipis que vertebre el transport públic en La Plana

El portaveu de Compromís per Borriana i Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Vicent Granel ha manifestat aquest matí que, “fa més d’un any que Compromís porta treballant per a buscar una solució al transport púbic en La Plana, concretament la connexió entre Borriana i la Universitat Jaume I. Per fi, el proper 11 de setembre serà una realitat, i els estudiants universitaris de Borriana gaudiran d’este servei públic”.

Davant la negativa del PP en la Diputació de Castelló en posar en funcionament un transport públic per als estudiants de les poblacions d’Almassora, Borriana i Vila-real, els representants de Compromís en els tres ajuntament es posaren a treballar per tal de donar una solució satisfactòria als i les joves de les tres poblacions. Per este motiu, els regidors de Compromís d’Almassora, Borriana i Vila-real, han estat treballant durant tot este temps per a “buscar alternatives i donar una solució satisfactòria als estudiants de les poblacions de La Plana”, segons comenta, Vicent Granel.

Per a Vicent Granel “és una gran satisfacció el poder donar a conèixer este servei per als estudiants universitaris de Borriana, un objectiu complit i que esperem siga la primera pedra d’allò que entenem per transport públic i metropolità”. Borriana tindrà a partir de l’11 de setembre un servei de transport públic fins a la Universitat Jaume I de forma conjunta amb Almassora. Una mesura que permetrà abaratir els costos del servei i fer més útil este nou servei. Segons han explicat, “inicialment, el transport serà gratuït fins al 22 de desembre”, i els estudiants interessats deuran acudir als ajuntaments d’Almassora i Borriana durant el període que s’informarà en unes setmanes acreditant que es universitari, per aconseguir la targeta de transport.

El company de Compromís per Almassora i Regidor de Joventut en la ciutat veïna, Xavier Trenco, ha explicat que “per a l’any nou, 2018, Almassora i Borriana han de tindre regulat les tarifes dels bitllets”. “Els preus del bitllets per a l’any nou seran molt econòmics”. El regidor de l’Ajuntament d’Almassora, Xavier Trenco ha indicat que “amb la regulació dels preus s’inclourà abonaments mensuals i trimestrals que faran més barats els viatges”. A més ha destacat Vicent Granel que, “els dos ajuntaments assumeixen els costos del primer trimestre que serà gratuït al 50%, així els estudiants es podran beneficiar durant els primers mesos del curs d’esta ajuda municipal, que segur que anirà molt bé per a les famílies de Borriana que tenen fills estudiant en la Jaume I”.

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *