COMPROMÍS PER BORRIANA FELICITA AL CONSELLER VICENT MARZÀ PERQUÈ EL CEIP CARDENAL TARANCÓN ÉS JA UNA REALITAT

Els xiquets i xiquetes del CEIP Cardenal Tarancón deixaran enrere una dècada de classes en barracons. “El PP els va tindré més de 3.000 dies en barracons, nosaltres hem necessitat 2 anys per construir el centre i donar-li a la comunitat educativa un espai amb condicions per a l’ensenyament”, així de clar ha segut el portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Granel.

Els alumnes del CEIP Cardenal Tarancón començaran el curs escolar 2017-2018 en el nou centre, des de Compromís per Borriana han traslladat al Conseller d’Educació i company en Compromís, Vicent Marzà, les felicitacions del col·lectiu local per l’execució de les obres i per l’interès mostrat pel Conseller en “començar i acabar el més prompte possible les obres del CEIP Cardenal Tarancón”.

El col·legi Cardenal Tarancón es situa entre el CEIP Novenes de Calatrava i el Centre de Salut Borriana II. Una parcel·la de 12.091 m2 en la qual s’edifiquen tres immobles, dels quals els dos principals es destinaran a Infantil i Primària, mentre que el tercer, que servirà de connexió entre tots dos, és el que acollirà el menjador i la cuina.

El CEIP Cardenal Tarancón va néixer en el 2007 fruit de les necessitats d’escolarització del moment, han tingut que passar quasi 10 anys per fer realitat “una necessitat bàsica i justa per al desenvolupament dels xiquets i xiquetes que han estudiat i estudien al Cardenal Tarancón, i que el PP ha anat demorant durant més de 8 anys quan va estar al Govern de la Generalitat i de Borriana”. “Ara fa dos anys” ha apuntat Vicent Granel que “vàrem prendre el compromís amb les mares i pares del Cardenal Tarancón, de què la construcció del col·legi era una prioritat per a nosaltres, i així ho traslladarem al Conseller d’Educació, Vicent Marzà en la primera reunió que tinguérem amb ell farà quasi dos anys”.

Vicent Granel ha explicar que el col·legi Cardenal Tarancón “era una de les assignatures pendents des de fa una dècada, des de Compromís recordem les reunions d’aleshores diputat a les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella i de Vicent Carda amb la comunitat educativa del centre per tal de presentar propostes a les Corts”. Per això, “volem felicitar al Conseller, Vicent Marzà, pel seu compromís, per complir amb la seua paraula”, també volem felicitar ”a tota la comunitat educativa, mestres, pares i mares, alumnes, a tots per la lluita incansable durant tot aquest temps per fer realitat aquesta escola necessària per a Borriana, i que el PP els enganyava anys rere any sense contemplació”.