DILLUNS 19 DE JUNY CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

BORRIANA ES SUMA AL 19-J ALERTA FEMINISTA PER LLUITAR CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

L’Ajuntament de Borriana es sumarà el proper dilluns 19 de juny a la convocatòria de mobilització organitzada pel moviment feminista per demanar que s’augmente fins els 120 milions d’euros l’assignació en els Pressupostos Generals de l’Estat destinada a la igualtat i la lluita contra la violència masclista.

La nostra companya de Compromís i Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero fa una crida a la participació davant la dramàtica situació que pateix l’Estat espanyol amb relació a la violència masclista, la regidora de Compromís per Borriana recorda que “des de l’any 2004 fins avui han segut assassinades 972 dones. Totes elles tenien nom i cognoms, família, amics, i una vida per a gaudir. No pot ser sols un nombre que poc diu al Govern del PP”, per això, “per a recordar-les” informa Maria Romero “l’Ajuntament de Borriana s’unix a la convocatòria #19JAlertaFeminista, per a dir ja n’hi ha prou”.

Maria Romero ha indicat que “el proper dilluns 19 de juny a les 12 hores, a la Plaça Major, davant de l’ajuntament es farà lectura del manifest per elles, per aquelles que ja no estan entre nosaltres, però també per totes aquelles que pateixen en silenci, perquè cal dir ben fort que ja hi ha prou, que ens volem vives”.

La Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana ha explicat que “aquesta acció, etiquetada com a #AlertaFeminista, pretén posar de manifest la desigualtat entre homes i dones a tots els nivells”, i denunciar “la més absoluta indolència del Govern central i dels representants públics, com acaben de veure recentment i per a vergonya de tots nosaltres de la intervenció del portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, menyspreant i amb una actitud que deuria estar fora de les institucions, si volem avançar cap a una societat igualitària i respectuosa, sense cap tipus de violència masclista, i aquesta d’aquest senyor també ho és”.

Des del Compromís per Borriana asseguren que el Pacte d’Estat “naixerà mort si no hi ha fons per al seu desenvolupament i aplicació”. Així, amb la mirada posada a la propera setmana, quan el Congrés haurà de discutir i aprovar l’última versió dels Pressupostos Generals de 2017, es proposa dur a terme una acció “concreta, col·lectiva i reivindicativa, per a poder canviar els PGE 2017”. La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha destacat que “es tracta de mobilitzar a tota la societat per conscienciar-la i sensibilitzar-la sobre la necessitat de continuar lluitant per acabar amb aquesta lacra”.

Et quedaràs mirant a casa? Vine! Dilluns 19 de juny a les 12h a la porta de l’Ajuntament de Borriana. Suma’t!!!!

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *