BORRIANA TINDRÀ UN TALLER D’OCUPACIÓ PER JOVES

BORRIANA CONTRACTARÀ I FORMARÀ A 10 JOVES GRÀCIES AL TALLER D’OCUPACIÓ T’AVALEM DE LA CONSELLERIA DE TREBALL

La regidora de Compromís i responsable de Promoció Econòmica, Maria Romero, contenta perquè “després de 7 anys sense cap programa per als i les joves de Borriana, 10 joves de la ciutat es formaran i cobraran un jornal amb el programa T’Avalem Jove”.
La regidora de Compromís i responsable de Promoció Econòmica, Maria Romero, ha expressat la seua satisfacció davant l’aprovació per a Borriana del Programa T’Avalem per a joves d’entre 16 i 30 anys promogut per la Conselleria d’Economia Sostenible i Treball que gestiona el conseller i company de Compromís, Rafael Climent. Per a Maria Romero que Borriana gaudesca del projecte d’ocupació per a joves amb el Taller T’Avalem “és important perquè això vol dir que després dels darrers governs del PP sense cap programa d’ocupació per als joves de Borriana. 10 joves de la nostra ciutat es podran formar i al mateix temps cobrar un sou que segur que ajudarà a les economies familiars d’aquests joves”.
La responsable d’ocupació de l’Ajuntament de Borriana ha indicat, que “seran 10 joves menors de 30 anys que rebran formació de les especialitats que s’impartiran al Taller T’Avalem Borriana, i que seran: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de zones verdes”, per a Maria Romero aquest Taller és interessant perquè “els joves aprenen una ocupació alternant l’aprenentatge amb el treball real, amb una durada de 12 mesos”.
Maria Romero ha explicat que el Taller d’Ocupació per a Joves Aturats a Borriana, és l’aposta de la Conselleria de Treball dins del Pla Integral Avalem Joves, i significa “revertir les nefastes polítiques d’ocupació per a joves per part del PP en els darrers governs a la ciutat de Borriana i a la Generalitat Valenciana, i que tan de mal han fet als valencians”.
En el Taller d’Ocupació de Borriana, la Conselleria d’Economia i Treball destinarà més de 145.000€ i l’Ajuntament de Borriana més de 21.000€. Un taller per als joves de Borriana que es troben sense cap ocupació i que per mig d’aquest taller podran formar-se i obtindré una certificació professional en jardineria, al temps que cobraran un jornal.
Els i les joves que estiguen interessades en la realització d’aquest Taller d’Ocupació hauran d’inscriure’s en el fitxer de Garantia Juvenil, així mateix hauran de sol·licitar abans del 10 de maig al Centre Col·laborador del Servef a Borriana l’interès per aquests tallers.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *