Compromís aposta per un recinte de concerts de l’Arenal Sound a Sant Gregori

La coalició valenciana creu que el festival és una oportunitat per a Borriana que no podem deixar anar

El portaveu de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha afirmat que la formació a la que representa aposta perquè l’Arenal Sound es quede a la població de Borriana en la seua setena edició, i perquè, en acabar aquesta, es comence a treballar des del primer dia per tal que el recinte de concerts es situe en la zona de Sant Gregori.

Granel assegura que “altres poblacions veïnes han vist que l’estratègia de comptar amb un recinte apartat del casc urbà ha fet acollir de bon gust el festival per part del seu veïnat, i nosaltres tenim l’oportunitat al nostre abast als terrenys de Sant Gregori, on es podria comptar amb un recinte musical amb infraestructures permanents, amb les quals el festival podria millorar cada any”.

Tenim un any per davant per a treballar i que el festival es quede a Borriana. Confiem en què els nostres socis de govern acceptaran aquesta proposta, perquè saben de la importància del festival per a la nostra ciutat”, ha explicat Granel.

De la mateixa manera, Granel ha insistit en què “hi ha una necessitat de què el festival entre a formar part de la vida social de Borriana, amb col·laboracions en diferents àrees de l’ajuntament i del teixit social de la població, cosa que fins ara no s’ha fet, i que pensem és indispensable per a que els veïns i veïnes senten el festival com a propi”.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *