El PP torna a marginar als joves de Borriana

Compromís lamenta que a Fuster li parega bé que els estudiants de Borriana no tinguen beques de la Diputació

Granel va preguntar a la Comissió per l’absència dels estudiants en les beques de la Diputació i Fuster va defensar els interessos de l’administració provincial i noels de BorrianaTRANSPORT

Compromís per Borriana lamenta que els estudiants de la localitat de la Plana Baixa hagen estat exclosos del programa de beques de la Diputació de Castelló. El portaveu de Compromís, Vicent Granel, ha denunciat que els estudiants de Borriana “no podran gaudir de les beques que altres anys publicava la Diputació, simplement perquè el PP ha decidit que els estudiants del nostre municipi no entren en el programa”.

Granel va preguntar en l’última comissió municipal al portaveu del PP i assessor a la Diputació, Juan Fuster, “si li pareixia just que els estudiants de Borriana no optaren a les beques de la Diputació”, i el portaveu popular ha mostrat el seu suport a la decisió del PP a la Diputació per deixar sense ajudes a Borriana. “D’aquesta manera, es demostra que el PP no es preocupa dels joves de Borriana, sinó de fer notes de premsa, quan hauria de reclamar a Javier Moliner que la nostra població deuria d’estar dins el programa, i no excloure els joves borrianencs”.

El govern del Partido Popular a la Diputació ha exclòs de les beques de formació als joves estudiants que estiguen empadronats en municipis de més de 10.000 habitants. Amb aquesta decisió “es queden fora els estudiants de pobles amb major nombre d’habitants que, precisament, són els que més beneficiaris podrien tenir perquè és on més atur hi ha”, ha manifestat Granel. “Si el Partido Popular s’ha convertit, des que està en l’oposició, en el defensor de la lluita contra l’atur, perquè no ho demostren i demanen a la Diputació que els estudiants de Borriana entren al programa de beques”.

La Diputació de Castelló ha aprovat el programa de beques per a estudiants amb un pressupost de 215.100 euros de subvenció a ajuntaments perquè utilitzin a joves que estan cursant els seus estudis o que acaben de concloure’n, i a Borriana no arribarà cap euro. “Aquesta és la manera que té el Partit Popular de donar cobertura als estudiants i potenciar l’ocupació entre els joves“.

Des de Compromís “oferim la nostra participació per anar amb ells davant de Javier Moliner i demanar que els estudiants de Borriana tinguen beques de la mateixa manera que altres anys, i no es queden exclosos“.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *