Compromís amb la igualtat, compromís amb el respecte

BORRIANA S’HA ADHERIT A LA MARXA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

violencia2L’Ajuntament de Borriana va aprovar la moció que des de Compromís per Borriana presentarem al plenari del passat dijous d’adhesió a la Marxa Contra la Violència de Gènere que tindrà lloc avui, 7 de novembre, a Madrid, i que fou defensada per la regidora d’Igualtat, Inma Carda.

Aquest dissabte 7 de novembre, a les 12 del migdia hi haurà una concentració davant les portes del Consistori, on es guardarà un minut de silenci per les víctimes de la violència de gènere. Amb aquesta concentració, la Regidoria d’Igualtat recolza l’acte dels diferents col·lectius feministes, entre ells Dones amb Compromís, que tindrà lloc a la mateixa hora a Madrid i on s’exigirà que la lluita contra les violència masclista siga una qüestió d’Estat.

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana s’ha proposat una concentració enfront de l’Ajuntament a les 12 del migdia a la qual han acceptat participar tots els grups polítics de la Corporació Municipal”, segons ha afirmat la regidora, Inma Carda
.
Des de la Regidoria d’Igualtat “s’anima a participar en aquest acte a totes les persones de Borriana i sobretot donar la veu d’alerta a la societat sobre aquestes preocupants qüestions de gènere”.

Precisament la regidora d’Igualtat, Inma Carda, destaca l’aprovació d’una moció institucional contra la violència de gènere atès que el pròxim 25 de novembre se celebra el dia Internacional contra la Violència de Gènere. Inma Carda ha explicat “la necessitat de treballar en un pla específic per a la prevenció i eradicació de la violència de gènere en l’adolescència, amb valors de coeducació, cooperació i respecte a la diversitat afecte-sexual, i que ha de constar d’objectius i accions, amb la voluntat d’involucrar i dinamitzar a la societat”.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *