Les grans mentides del PP

EL PP VA MENTIR A TOTS ELS VEÏNS DE BORRIANA QUAN VA DIR QUE HAVIA RETIRAT TOTS ELS RESIDUS DE LA PASSAREL·LA DEL CLOT
Vicent Granel va considerar al seu moment una “irresponsabilitat” per part del PP refer la passarel·la del VGranel premsaClot amb tot tipus de residus

El portaveu del grup municipal de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha considerat com un “fet molt greu, la mentida que el PP de Borriana ens va traslladar al març passat quan les pluges van destruir la passarel·la del Clot de la Mare de Déu”. El passat 31 de març Compromís per Borriana va denunciar que s’estava reparant la passarel·la del Clot de la Mare de Déu “amb residus d’obres i de tot tipus, plàstics, terra, sacs de ciment, maons, ampolles, això és una vergonya i una falta de consciència per protegir el medi ambient”, va declarar Vicent Granel en aquell moment.

Avui, Vicent Granel ha comentat que “ahir per desgràcia les pluges van tornar a destruir la passarel·la i per a sorpresa de molts de nosaltres hem pogut comprovar in situ com a la base i el farciment de la passarel·la han eixit al descobert el que ja denunciarem. La passarel·la es va emplenar de tot tipus de residus, plàstics, maons, filferros, i ara han eixit a la llum, i el més greu és que part d’estes restes estan ja al fons de la mar”.

Per al portaveu municipal de Compromís per Borriana “això és molt greu, el PP ens va mentir. Ens van mentir i ha mentit a tots els veïns quan van dir que havien ordenat el retirar tots els residus i refer de nou la passarel·la. No ho van fer, ens van enganyar i van atemptar contra el Clot i el medi ambient”. La riuada d’ahir “ens ha deixat veure el que van fer, van deixar els residus, els van tapar i punt, i van dir des del govern del PP que ja estava tot solucionat. Ens sentim enganyats pel PP i pels seus responsable a Borriana, perquè ells ho sabien i ho van amagar”.

Per a Vicent Granel, si l’actuació que es va portar a terme en el Clot de la Mare de Déu al març passat va ser “una mostra de com entén el PP les polítiques mediambientals, ara sabem també com entén la política i la gestió al capdavant d’un govern, mentint i enganyant a la resta de forces polítiques i a tota la ciutadania. Així entén la política i el medi ambient el PP, lamentable i vergonyós”,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *